nlc.hu
Szabadidő

Különleges szülinapi ajándékot kapott a hamburgerimádó férfi

Szülinapi óriáshamburgerrel ünnepelt egy Burger King-imádó férfi

Úgy látszik, a különleges szülinapi torták egyre snasszabbak!
szülinapi óriáshamburger

Craig Harker úgy gondolta, hogy semmi mással nem ünnepelhetné meg születésnapját stílusosabban, mint kedvenc gyorséttermének óriáshamburgerével. Minden évet egy-egy hússzelet szimbolizált, így 36 húspogácsa került a gasztroépítménybe.

A Burger King megszállott rajongójának régi álma volt, hogy megrendelje Nagy-Britannia legméretesebb hamburgerét, amit a születésnapján valóra is váltott. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy ételrekordot állított fel: tavaly egy baconos szendvicsbe tetetett ipari mennyiségű szalonnát, az így létrehozott ennivaló alig fért bele az étteremben rendelkezésre álló legnagyobb dobozba.

A mostani óriáshamburger elkészítésében örömmel vett részt Craig szeretett gyorsétterme, ahol csak mosolyogtak azon, hogy diétás kólát kért kísérőként a szülinapos.

Craig azt mondta, a hatalmas hamburger elfogyasztása közben a mennyekben érezte magát és maga a csoda volt számára annak kicsomagolása.

Az ünnepelt felkészült a nagy falatozásra, mint mondta, egy, a kismamanadrághoz hasonló, rugalmas derekú farmert vett fel a nagy napra, de a hamburger elfogyasztása közben ez is szűknek bizonyult.

A tetemes hamburger egyébként ki is fogott rajta, így barátai nagy örömére megosztotta azt másokkal a buliján.

A Burger King sajtósa is gratulált a születésnapját ünneplő férfinak és megköszönte, amiért őket választotta a különleges hamburger elkészítéséhez.

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top