nlc.hu
Szabadidő

Meglett Pachert Balázs 4,5 milliós tornacipője

Megtalálta a rendőrség az ellopott 4,5 milliós tornacipőt

Az egyik cipőtolvaj még szabadlábon, a másikat emberkereskedelemért is körözik.

Pachert Balázs boltjából ellopott Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh sneaker híre a magyar sajtóban is nagyot ment, ráadásul a lopást egy biztonsági kamera is rögzítette. A bolttulajdonos közvetlenül a lopás után tett feljelentést a rendőrségen. Az V. kerületi rendőrök végül pénteken Újpesten csaptak le az egyik elkövetőre, de az egyik tolvaj még mindig szabadlábon van. Aztóa a luxuscipő is meglett – írja az RTL.hu.

A Cápák közöttben is feltűnt fiatal vállalkozó, Pachert Balázs a közösségi média erejének tudja be, hogy előkerült a cipő. Az ifjú vállalkozó azt mondta el az RTL Híradónak: a rendőrség értesítette, hogy meglett a csuka, és már meg is vizsgálta azt. Kiderült, hogy a tornacipőt a Magyar Postánál foglalták le.

Az elfogott gyanúsított lett állampolgár, és kiderült, illegálisan tartózkodik Magyarországon. Ugyanis korábban elítélték embercsempészet miatt, ezért kiutasították. Most letartóztatásban van a lopás miatt.

Sneakerek

Pachert Balázs boltjának sneakerei (Fotó: részlet az RTL riportjából)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top