nlc.hu
Szabadidő

Fiókáját betakaró gólyamama

Anyai szeretet: betakarja egy rongydarabbal a gólyamama fiókáját – videó

Ez a gólyamama pont úgy viselkedik, mint egy ember.

Nem tudni, hogy a fióka fázott-e vagy egy kis gondoskodásra vágyott, mindenesetre egészen meglepő emberanyai gesztusnak lehettek szemtanúi a TikTok-felhasználók.

A videón látható, amint a gólyamama csőrében egy rongydarabbal a fészekbe repül, majd szépen betakargatja fiókáját, és a csőrével eligazgatja rajta a „takarót”.

@nettestoerche Storch Addi holt seiner Frau etwas zum Zudecken😍🥰💗 Störche live gucken auf: https://www.nette-stoerche.de/livestream.php#animalvideos #animals #birds #nettestoerche #storch ♬ I Love You So - The Walters

A koszos rongydarab kicsit azért elszomorító: ahogy tavaly mi is írtunk róla, a gólyák rengeteg veszélyes, ember által eldobált szeméttel találkoznak. A Mályi Madármentő Állomás sokkoló fotót rakott ki, melyben megmutatták, mi minden van egy fiatal gólya köpetében, azaz a kiöklendezett megemésztetlen táplálékukban.

„A női hajgumitól kezdve az üvegen át a műanyag darabokig minden volt benne. Nem is beszélve a szanaszét hagyott bálamadzagokról, ami a lábukra tekeredik és teljes elhalást tud okozni” – írták.

gólyamama betakar

Fotó: TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top