nlc.hu
Szabadidő

Megjósolta a Simpson család a közelgő tragédiát

A Simpson család rajongói szerint, a sorozat már 25 évvel ezelőtt megjósolta a Titan katasztrófáját

A napokban eltűnt Titan tengeralattjáró katasztrófája után, a Simpson család rajongói úgy gondolják, hogy a sorozat már 25 évvel ezelőtt megjósolta a történteket.
A Simpson család 1998-ban megjelent epizódja

A Simpson család rajongói azt állítják, hogy a sorozat egyik 25 éve adásba került része megjósolta a napokban eltűnt Titan tengeralattjáró katasztrófáját – írja az rtl.hu a New York Post nyomán. 

A Simpson család 25 évvel ezelőtt, szokás szerint megjósolta a jövőt

– állt az egyik csütörtöki tweetben.

Az elterjedt hírrel kapcsolatban megszólalt a Simpson Tide című epizód író-producere is Mike Reiss, aki tavaly júliusban szintén részt vett a Titan egyik merülésében, hogy szemügyre vegye a Titanic roncsait.

Elmondása alapján több íróval is dolgozott az 1998-ban megjelent epizódon. A jelenetben Homer és elveszettnek hitt apja egy-egy tengeralattjáróval merültek a mélybe, amikor a főszereplő egy korallzátonyban ragadt, az oxigénszint pedig csak egyre csökkent. 

A producer azt is elmondta, hogy az epizódot mindössze a Crimson Tide tengeralattjárós film inspirálta, amelyet a magyar mozikban Az utolsó esély című filmként ismertek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top