nlc.hu
Szabadidő

A Titanic film ismét a Neflixen

Bizarr időzítés: újra felkerül a Netflixre a Titanic

Kérdés, mennyire empatikus a streamingszolgáltató húzása.
Titanic

Egy hét sem telt el a Titan tragédiája óta, de a Netflix már bejelentette, hogy július 1-jétől újra lehet nézni a felületén James Cameron Titanic című filmjét. Mint a 444 írja, az nem derült ki, hogy a streamingszolgáltató időzítése a Titanic című film műsorra tűzésével mennyire volt véletlen vagy direkt. A Titan tragédiája biztosan sok rajongó eszébe juttatta az 1997-es sikerfilmet, a Netflix pedig bizonyára ezt “lovagolta meg”.

Amúgy a héten újra felkerült a Billboard listájára Celine Dion My Heart Will Go On című száma is, ami a Titanic filmzenéje.

Mint arról korábban beszámoltunk, a turisztikai célokra használt, Titan névre keresztelt mini tengeralattjáró vasárnap indult útnak 5 utassal a fedélzetén eredetileg kevesebb mint félnaposra tervezett útjára a Titanic roncsaihoz. A merülés megkezdés után 1 óra 45 perc múlva megszakadt a kapcsolat a kiszolgálóhajó és a roncshoz tartó jármű között. A víznyomás hatására ekkor roppanhatott össze a hajótest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top