nlc.hu
Szabadidő

Mr. Beastet meghívták egy Titanic-expedícióra

A világ egyik leghíresebb youtuberét is meghívták egy Titanic-expedícióra, ám ő nemet mondott

„A csapat nagyon örülne, ha velünk tartanál” - írták Mr. Beastnek.

Az egyik legnépszerűbb youtuber, Mr. Beast, vagyis Jimmy Donaldson  elárulta, nemrég őt is meghívták egy, a Titanic roncsaihoz tartó expedícióra, de ő visszautasította. „Elég ijesztő belegondolni, hogy én is rajta lehettem volna” – utalt Twitter bejegyzésében arra a tragédiára, ami néhány nappal ezelőtt történt a Titan merülőhajóval. 

Mr. Beast

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images

Mint ismert, a Titan öt utassal a fedélzetén indult a 3800 méter mélyen fekvő Titanic roncsaihoz, ám a merülés megkezdése után 1 óra 45 perc múlva megszakadt a kapcsolat velük. A feltételezések szerint víznyomás hatására ekkor roppanhatott össze a hajótest, a roncsokat csak napokkal később találták meg. A hatóságok vizsgálódnak, hogy pontosan mi vezetett a búvárhajó tragédiájához. 

Mr. Beast posztjából nem derül ki, hogy ő is a Titan fedélzetén utazott-e volna. A szövegrészletben, amit a nekiszóló üzenetből megosztott, ez áll:  „A hónap végén a Titanichoz megyek egy tengeralattjáróval. A csapat nagyon örülne, ha velünk tartanál”.

(via 444.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top