nlc.hu
Szabadidő

97. születésnapjára traktort vett az idős hölgy

Soha nem láttál még ilyen szokatlan szülinapi ajándékot!

Egy idős hölgy saját magát lepte meg valamivel, amire mindig is vágyott a 97. születésnapja alkalmából: egy fűnyírótraktorral.

A legtöbb ember egy bizonyos kor felett már a jól megérdemelt pihenését töltené, nem szívesen hagyja el a házat, de legalábbis picit lassítana a tempón. Az amerikai Massachusetts államban élő idős hölgy, Marie Erickson azonban nem olyan, mint a legtöbb ember. A nő most ünnepelte a 97. születésnapját, ez alkalomból pedig meglepte magát egy rég áhított ajándékkal. Vett egy fűnyírótraktort.

„Minden napot a traktoron ülve töltöm. Akár le kell vágni a füvet, akár nem, megyek egy kört és ellenőrzöm. Ha látok egy részt, ami túl hosszú, levágom” – mesélte a néni. A traktorral amúgy nem csak körbe-körbe forog, szüksége is van egy ilyen óriási fűnyíróra. A telke ugyanis 2,5 holdas területet ölel fel.

Idő hölgy fűnyírótraktoron

Illusztráció: Monkey Business Images/Getty Images

„Jól lefoglal” – mondta Erickson, aki a férje halála előtt is szívesen vállalta magára a kerti munkákat. „Kislányként volt egy kézi fűnyíróm. Tologathatnám azt is, de felejtsd el” – viccelődött. Több mint egy éven át spórolt azért, hogy beszerezhesse magának az álomfűnyírót: „úgy voltam vele, hogy megérdemlem. Nem fogom magammal vinni ezt a pénzt, inkább elköltöm.”

Mikor beállított a boltba, az eladók egészen meglepődtek azon, hogy egy ilyen idős hölgy miért akar traktort venni. Aztán Erickson megosztotta velük, hogy ugyan nem vezet kocsit, de ez hibátlanul pótolná az autót. Azóta a néni mindennap tesz egy kört a járművel lazításképpen. Hiszen ahogy közeledik a 100-hoz, úgy jött rá, hogy soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy legyen egy kedvenc játékszered.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top