nlc.hu
Trend

Mindennap levitték a strandra vízimentők a 95 éves hölgyet

Hétköznapi hősök: mindennap levitték a strandra vízimentők a 95 éves hölgyet

Dottie Scheider és lánya vakációja varázslatosra sikerült, és alig várják, hogy visszatérhessenek.

Az alabamai Orange Beach vízimentői mindent megtettek annak érdekében, hogy a 95 éves Dottie Schneider, aki lányával érkezett vakációzni a városba, ki tudja élvezni az óceánpart közelségét. Az idős hölgy már nem tud gyalogolni, és sajnos kerekesszékkel nem volt módja kijutni a strandra. Amikor az egyik vízimentő pedig szemtanúja volt, ahogyan Dottie Scheider és lánya, Kimberly Waterbury próbálnak rájönni, hogyan tudnának a víz közvetlen közelébe jutni, felajánlotta segítségét, amikor pedig kiderült, hogy még egy hétig maradnak, megadta az irodájuk számát, hogy bátran hívják őket, ha strandolni támad kedvük. 

És így történt, Dottie Scheider a vízimentőknek köszönhetően mindennap kijutott a partra. „Ezek a srácok igazi angyalok, nagyon hálásak vagyunk nekik. Nem éreztették vele, hogy teher lenne bárkinek is. Varázslatos volt” – nyilatkozta Kimberly Waterbury, aki édesanyjával azt tervezi, hogy mindenképpen visszatérnek majd az üdülővárosba.

Vízimentő a tengerparton

Fotó: Pixabay

 

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top