nlc.hu
Szabadidő

Augusztus végi programok

Krúbi, lelki feltöltődés és chili – 5 különleges fesztivál, amivel lezárhatjátok a nyarat

Tetszik vagy sem, hamarosan beköszönt a szeptember. De még van néhány nap a nyárból, így összeszedtük a legjobb augusztus végi fesztiválokat.
CSalád fesztiválon

Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – augusztus 23–27. 

Hétvégén még érdemes ellátogatni Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválra, ahol játszóház, színházi előadás és sok-sok koncert várja nemcsak a nagyok, de a kicsiket is. Zárjátok a nyarat a Kalákával vagy Halász Judittal. További jó hír, hogy a legtöbb program ingyenes.

Savaria Történelmi Karnevál – Szombathely, 2023. augusztus 24–27.

Vegyetek részt egy különleges történelmi karneválon, ahol a hagyományőrzőké a főszerep.  Nemcsak a különböző kor harcosainak életmódját ismerhetitek meg, de a hagyományőrzők és mutatványosok péntek és szombat esti felvonulásán is. 

Szellősréti Kisfesztivál – Bálványos, 2023. augusztus 25–28.

Kipihennétek a nyári pörgést, akkor irány a Szellősréti Kisfesztivál. A Somogyi-dombság mesés környezetében, a Balatontól 10 kilométerre fekvő Bálványos ad otthont ennek a pihentető „chill” fesztiválnak. Ha arra vágytok, hogy feltöltsön titeket a zene, a természet, és a madárcsicsergés, akkor itt a helyetek. Említettük már, hogy mozi is lesz?

Szamárfül Családi Fesztivál – Pécs, 2023. augusztus 25–27.

Pécs is egy családi fesztivállal zárja a nyarat.  A Zsolnay-negyedben ingyenes koncertekkel, bábszínházi előadásokkal, ismeretterjesztő programokkal találkozhattok. 

XI. Nagymarosi Csípős Fesztivál – Nagymaros, 2023. augusztus 26.

Aki csípősen szereti, az vegye az irányt Nagymaros felé. Tesztelnétek a chilitermesztők növényeit? Érdeklődtük a nemzetközi konyha iránt? Akkor irány ez az ingyenes fesztivál.

Strand Fesztivál – Zamárdi, 2023. augusztus 23–26.

Azahriah, Krúbi, Carson Coma, Halott pénz, ByeAlex, Wellhello… Mondjuk még többet? A magyar zene kedvelőinek érdemes a nyár utolsó napjait Zamárdiban tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top