nlc.hu
Szabadidő
Válságban lehet Sophie Turner házassága

Válságban lehet Sophie Turner házassága

A TMZ úgy tudja, Sophie Turner és Joe Jonas „komoly gondokkal” küzdenek és a válást fontolgatják.
Válik Sophie Turner?

Alig néhány héttel azután, hogy Britney Spears férje, Sam Asghari hivatalosan is beadta a válókeresetet, újabb ismert házaspárról derült ki, hogy komoly párkapcsolati gondokkal küzdenek. A Game of Thrones sztárjának, Sophie Turnernek és férjének, a Jonas Brothers énekesének, Joe Jonasnak a TMZ amerikai bulvárlap információi szerint annyira megromlott a kapcsolata, hogy immár a válást fontolgatják.

A színésznő és párja egyébként 2016-ban kezdtek randizni egymással, 2017-ben jegyezték el egymást, az esküvőjüket pedig ezután két évvel, 2019-ben tartották, Las Vegasban. A TMZ szerint a házaspárnak, akik két kislányt nevelnek közösen, az utóbbi fél évben romlott meg nagyon a kapcsolata.

Egyes források szerint a kapcsolat megromlásának köze lehet ahhoz, hogy a gyerekekről szinte teljes egészében Joe gondoskodik – még akkor is, amikor az együttessel koncertturnén van. A TMZ értesüléseit egyelőre se Turner, se Jonas képviselője nem erősítette meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top