nlc.hu
Szabadidő

Gyilkos elmék akkor és most

Rengeteget változtak a Gyilkos elmék ügynökei, mióta először beléptek az FBI-hoz

Fogadjunk, hogy te is vallásosan követted egy időben az FBI viselkedéselemzőinek durvábbnál durvább ügyeit a Gyilkos elmékben. Vajon felismernéd őket most is?
Gyilkos elmék

Egyeseknek komfortsorozat, másoknak izgalmas borzongás. A Gyilkos elmék nem véletlenül vált olyan elképesztően sikeressé, hogy évekkel a vége után újra folytatni kezdjék a sorozatot. Szerencsére az előzetes hírekkel ellentétben nem a 16. évaddal ér véget, az emberek ugyanis még mindig imádják a profilozók ügyeit nézni. Valószínűleg a Disney+-on nézhető folytatás újabb generációnyi tinit inspirált arra, hogy az elejétől darálják a sorozatot, és hogy fontolóra vegyék a profilozói karriert. (Tudtad egyébként, hogy ma már Magyarországon is lehet belőled viselkedéselemző? ITT írtunk erről.)

Akkor és most

A csapat ugyan állandóan változott, mégis volt egy hétfős kemény magja. Ők voltak a leghosszabb ideig a BAU tagjai, ők lopták be magukat a leginkább a közönség szívébe. És ők azok, akiket most az alábbi galériában megmutatunk neked, hogy néznek ki most a Gyilkos elmék aranykorához képest.

Matthew Gray Gubler
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top