nlc.hu
Szabadidő

A 40 éves Miami Vice színészei akkor és most

A 40 éves Miami Vice színészei akkor és most!

Bár a 90-es éveket már nem élte meg a sorozat, fénykorában hetente 40-50 millió ember nézte az Egyesült Államokban.

1984-ben indult a Miami Vice sorozat, a nézők pedig 5 évadon keresztül nézhették, ahogyan Crockett és Tubbs nyomozó üldözi a rosszfiúkat. 

Philip Michael Thomas és Don Johnson a Miami Vice sorozat.

Philip Michael Thomas és Don Johnson a Miami Vice sorozat. (fotó: Profimedia)

A  “Sonny” Crockettet alakító Don Johnson idén lesz 75 esztendős. “Akkoriban 40-50 millióan nézték a sorozatot hetente! Szóval 5 évig csak minimális időm volt aludni, élni.  Hétköznap forgattunk, szombaton és vasárnap a különböző magazinok felkéréseit teljesítettem, és ha senki nem figyelt, na akkor ellógtam bulizni…Elképesztő sikere lett a sorozatnak, még a Fehér házba is meghívtak minket egy fogadásra. Gondold el, én egy vidéki kissrác volt, nem is álmodtam ilyesmiről” – magyarázta a színész a Paradise magazinnak.

Don Johnson

Don Johnson 2023-ban. (fotó: Profimedia)

Johnson egyébként hat gyermek apja. Gyakran beszél arról, hogy nem akar hagyni nagyobb vagyont a gyerekeinek, mert szerinte egyedül kell tudniuk boldogulniuk. Nos, lányának Dakota Johnson színésznőnek ez elég jól megy!

A társát alakító Philip Michael Thomas szintén idén tölti be a hetvenötöt, de 11 gyereke van.

Saundra Santiago és Olivia Brown

Saundra Santiago és Olivia Brown 1984-ben. (fotó: Profimedia)

A Ginát alakító Saundra Santiago 66 éves, és még ma is aktívan játszik sorozatokban. Teljesen eltűnt viszont a képernyőről a Trudy felügyelőt alakító Olivia Brown. 

Saundra Santiago

Saundra Santiago 2023-ban. (fotó: Profimedia)

Arra emlékeztek még, hogy olyan későbbi szupersztárok is szerepeltek a sorozatban, mint Bruce Willis, Michael Chiklis, Liam Neeson és Julia Roberts?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top