nlc.hu
Szabadidő
3 limonádé sorozat, ha már a nyárra hangolódnál

3 limonádé sorozat, ha már a nyárra hangolódnál

Amikor az ember már alig várja, hogy nyár legyen, mindent megtesz, hogy kicsit felpörgesse az időt. Nos, mi ehhez hoztunk pár sorozatos segítséget.
Summertime

Már meglegyintett a nyár szele? Alig várod, hogy kánikula legyen és a Balaton partján, a családi nyaralóban vagy a tengerparton heveréssz és bulizz? Az alábbi sorozatok ezt a hangulatot hozzák el.

A nyár, amikor megszépültem

Mindenkinek mást jelent a nyár. Sokak számára azt az időszakot, amikor a legboldogabbak. Ezek a hónapok nem szólnak másról, csakis a szeretteiddel együtt töltött, háborítatlan időről.  Így van ezzel A nyár, amikor megszépültem Bellyje (Lola Tung) is: minden nyáron ő és a családja, illetve édesanyja legjobb barátnője és két fia a nő tengerparti nyaralójában gyűlnek össze. Csakhogy az egyik nyáron Belly kivirágozva érkezik a nyaralóba – a fiúk, Conrad és Jeremiah pedig hirtelen versengeni kezdenek a lány figyelméért és szívéért. A nyár, amikor megszépültem két évadát az Amazon Prime-on láthatod, jövőre pedig a harmadik, zárószezon is érkezik.

A felhők felett három méterrel

Ha valaha voltál már az olasz tengerparton, akkor örökre beléd ivódott az össze nem téveszthetetlen hangulat, ami a csíkos napernyők alatt magával ragad. És akkor még nem is beszéltünk az esti bulikról, a koktélokról és a gyönyörű olasz tájakról. Mindezt fűszerezd meg némi szerelemmel és a tini-életérzéssel, és megkapod A felhők felett három méterrel című netflixes sorozatot. Az első szerelemről, barátságról és nyárról szól ez a könnyed széria, megpakolva a legfülbemászóbb olasz slágerekkel.

Egynyári kaland

Az amerikai és az olasz versenyző után egy magyar sorozatot is ajánlanunk kell, mely abszolút felveszi a versenyt külföldi társaival. Sőt! Ez az Egynyári kaland. Szinte mindannyiunk számára alapélményt jelentenek a balatoni nyarak. Sokan diákmunkát is vállaltak a magyar tengernél, míg mások csak vakációzni mentek le egy rozzant vonaton zötyögve. De az biztos, hogy az ott töltött idő benned és bennünk is örökké a kedvenc időszakunkként maradt meg. Ezt hozza vissza az Egynyári kaland, amit ha ránk hallgatsz a második évadtól kezdesz el. Mert ha nagyon őszintén szeretnénk lenni, ekkor talál igazán magára a széria.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top