Hétvégi menü az örök mellékszereplővel
Tyúkot az tartson, aki ért hozzá!
Ha kínoz a takonykór, nézz be a kamrába orvosságért!
Hétvégi menü: szombatra nyárias, vasárnapra különleges
Hétvégi menü az élő legendától
A kalács a dagasztástól lesz foszlós. Minden más humbug
Kínos, de beszélnünk kell róla: egér a konyhában
Ki mondta, hogy a káposzta unalmas?!
Hétvégi menü: szombaton is és vasárnap is klasszikus!
Hétvégi menü: szombaton megúszós, vasárnap virítós
Popeye 90 éves – éljen a spenót!
Tegyél fel magadnak pár kérdést, mielőtt idén megint életmódot váltasz!
Úristen, elmúlt a karácsony, és nem írtunk a krumpliról!
Elmondom, miért egyetlen gyerekem van
Gintonic ilyenkor?! Naná, még karácsonykor is!
Mindent a halról – a vásárlástól a sütésig Tischler Petrával
Kedves Jézuska! Ezeket a szakácskönyveket kérem karácsonyra
Libamáj vagy kacsamáj? Szinte mindegy, csak a sütési technológia legyen jó!
Pontybontás bajai halászléhez – így biztosan nem fognak szétesni a patkók
Jó kolbászt a boltból? Hülye vagy?!
Még hogy télen nincs mit enni, és nincs vitamin? Ugyan, ne vicceljünk már!
Felelősséggel tartozol azért, akit etetsz. Még ha csak madárról van is szó
Ha megvannak az alapok, tudod, mit főzz holnap! De ehhez túl kell lépni a rántott húson