Minden, amit az osztrigáról tudni akartál. És az is, amit nem feltétlenül.
Milyen kaja legyen otthon? – A kamra. 1. rész
A legkedveltebb süti receptje egyenesen az Auguszt cukrászdából!
Az étel, ami megmentette az életemet
Fogadjunk, hogy grízből eddig csak bébipapit csináltál. Na de majd most!
Rizottó, az olasz csoda
A magyar rizottó a konyha mostohagyereke, pedig!
„Na, ki lesz az angyal?” – mondatok, amiket sose mondj a gyerekednek az evésről!
Jaj, mit rontok el? Kezdők tipikus hibái a konyhában
Ezt a tokát imádni fogod!
A jó vágódeszka, az fából van, és kész
Ne csak a közösségi oldalakon legyél ökotudatos, hanem a konyhádban is!
De mit eszünk a lakóautóban, avagy gasztro négy keréken
Van új Jamie Oliver-könyv, megmondom, érdemes-e megvenni!
Mitől túrós a ló háta? Szólások, közmondások a konyhából
Almás pite disznózsírral – imádni fogod!
Utolsó harapás a nyárba – még lehet kovászos uborkát csinálni!
A krumplipüré alap, de csináld rendesen!
Itt a szezon, felismered az almákat?
A legjobb barátunk ősszel és télen az almapüré
A rakott krumpli szotty nélkül félkarú-féltökű óriás
A jó húsleves olyan, mint a mamáé. De a tiéd se lesz rossz!
Hogy mi? Muratura! Mi?! Mu-ra-tu-ra!