Szex

Pasiszótár: “Túl sok vagy nekem!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 36. példamondata! És a megfejtés…

A pasi:
„Túl sok vagy nekem!”

A fordítás:
Nekem viszont ez így túl kevés. Mármint az infó. Ilyen kevés kávézaccból nem tudok jósolni! Persze azért próbáljuk meg megfejteni, mit jelenthet a mai példamondat.
Először is „lehet az a szitu”, hogy te komolyabban gondolkodsz (más szóval: bízol) a kapcsolatotokban, ő viszont nem akar még elköteleződni.
Aztán lehet az is, hogy szexuálisan vagy sok. (El tudod te képzelni, milyen fárasztó minden este kikötözni?!) Na de komolyan: az átlaghím és az átlagtojó bejáratott kapcsolatban hetente többször vágyik szexuális együttlétre, de nem feltétlenül naponta. Ez a sztenderd, amitől persze el lehet térni, anélkül, hogy Tigernek csúfolna a környezetünk, de azért számíthatunk rá, hogy partnerünk egy este, miután harmadszor cseréli le a lepedőt, így sóhajt fel: „Lehet, hogy te túl sok vagy nekem!”
És (sok más mellett még) elképzelhető az is, hogy embered úgy érzi: kevés időt hagysz neki – magára. Nem lehet, hogy túl sokszor hívogatod? Vagy ritkán, de akkor az minimum fél óráig tart? Esetleg ha együtt vagytok, te sokkal többet beszélsz? Netán mindig vele lennél, csak mert ha egyedül vagy, úgy érzed, nem tudsz magaddal mit kezdeni? Lehet, hogy nem… De az tény, hogy mi, faszik nem tudunk egyszerre több dologra figyelni (pláne, ha az az egyik „dolog” egy nő!), és igen, szükségünk van – talán egy picivel többször, mint nektek – arra, hogy csak a saját hülyeségünkkel foglalkozzunk. A „me time”-ra. Tudjátok, amikor terpeszülésben, a külvilágot figyelmetlenségünkkel tökéletesen megsemmisítve csorgatjuk a nyálunkat a kisautónkra, és még azt az életmentő mondatot sem halljuk meg, hogy: „Valmontka, vacsora!”

Pasiszótár: „Túl sok vagy nekem!”

Persze a „túl sok” mellett mindig ott a „túl kevés”. Szóval nincs jó meg rossz, csak össze nem illés. Most ti, ezek szerint, ültök a nagy, rózsaszín kakashintán, te alul gubbasztasz, összegyűrődött lábakkal, felfelé nyújtogatott nyakkal, ő meg fentről, a rajzolt nap mellől vonyít, hogy túl sok vagy neki.
Hát ezt alighanem csak te fogod tudni megoldani.
Vagy szépen visszaengeded, hogy érje a lába a földet, és meggyőzöd róla, hogy ezt a játékot kettőtöknek találták ki.
Vagy visszahúztok szépen a homokozóba, és mindketten kerestek egy másik játszótársat, akivel flottabbul megy a hinta-palinta.

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top