Szex

Tartsd izzásban a szerelem tüzét! – avagy szerelmi bájitalok házilag

Izgató masszázsolajak, orgazmusbalzsamok, bódító aromák: nem tagadom, az ilyen és ehhez hasonló megnevezésű, csalogató szerek nálam mindig betalálnak, és bár a lelkem mélyén tudom, hogy nagy százalékban placebo az egész, mégis használom – néha pedig magam készítem őket.

A szerelem füveskertje című könyv az én varázskönyvem, megannyi szerelmi bájital, erotikus kence, tinktúra és bódító ital receptjét tartalmazza. Ebből hoztam el párat, néhány könnyűszerrel elkészíthető, néhány varászfőzet azonban komoly kutatómunkát igényel:

Erotikus olaj

Az erotika egyik legfontosabb színtere a bőr, ami különféle olajokkal erőteljesen izgatható. Néhány növény hatóanyaga ugyanis közvetlenül a bőrre hat, a varázsszer bekerül a vérkeringésbe, és tökéletesen előkészíti a szerelmi együttlétet.

Hozzávalók

jázmineszencia
rózsaeszencia
ylang-ylang eszencia
narancsvirág-eszencia
kardamomeszencia
borókaeszencia
pacsuli
muskotályzsálya-eszencia

Elkészítés

Az eszenciákat egyenlő arányban összekeverjük. A kész keverék belsőleg is alkalmazható (néhány csepp teában) vagy kókuszolajban oldva a bőrre kell felkenni.

 Tartsd izzásban a szerelem tűzét! - avagy csináld magad szerelmi bájitalok

Kálmosfürdő

A kálmos Dél-Ázsiából származó mocsári növény, aminek mágikus hatást tulajdonítanak: fiatalon tart, és fokozza a nemi örömöt.

Hozzávalók

2 maréknyi kálmos
1 maréknyi fahéj
20 szem szegfűszeg

Elkészítés

A gyógyfüveket 10-15 percig lefedett üstben főzzük, átszűrjük, majd a főzetet a fürdővízbe öntjük.

Forrás: matome.naver.jp
Forrás: matome.naver.jp

“Valnet” fürdőkeverék

Hozzávalók

1 rész szerecsendió
10 rész rozmaring
5 rész oregánó (szurokfű)
10 rész borsmenta
4 rész borókaág
2 rész szegfűszeg

Elkészítés

A felaprított gyógyfüveket 10 percig főzzük, majd a főzetet leszűrjük, a fürdővízbe pedig egy-két pohár ilyen keveréket öntünk.

 

Ginszengbor

A ginszenggyökér Ázsia legkeresettebb orvossága és afrodiziákuma, a növény erősítő hatású, de csak rendszeres fogyasztása vezet eredményre.

Hozzávalók

1 ginszenggyökér
0,5 liter rizsbor

Elkészítés

A friss vagy szárított ginszenggyökérre ráöntjük a rizsbort. Egy hónap múlva naponta egy pohárkával fogyasztható. A gyökeret addig hagyjuk a borban, amíg az el nem fogyott. Ez után újra felönthetjük, egy hónapig állni hagyjuk, és hasonlóan járunk el. Egy gyökeret 13-szor használhatunk fel, csak ez után válik hatástalanná.

Tartsd izzásban a szerelem tűzét! - avagy csináld magad szerelmi bájitalok

Ginszengtea

Hozzávalók

1 ek. ginszenggyökér
1 ek. gyömbérgyökér
1 ek. édesgyökér
datolya

Elkészítés

A hozzávalókat 0,5 liter vízben felfőzzük és állni hagyjuk. Mézzel és cukorral ízesíthető. Naponta egyszer fogyasztható. A tea elősegítheti egy meditáció sikerét, amely során az altest energiaközpontjait próbáljuk meg aktivizálni.

Tartsd izzásban a szerelem tűzét! - avagy csináld magad szerelmi bájitalok

Jamu

Hozzávalók

4 rész galangagyökér
3 rész gyömbérgyökér
2 rész édesgyökér
2 rész kurkuma
1 rész koriander
1 citrom leve
1 tojás
méz

Elkészítés

A hozzávalókat finomra daráljuk, és összekeverjük. A kapott őrleményből 1 csapott evőkanálnyit keverünk 1 pohár langyos vízbe. Beleöntjük a tojást (aki a nyers tojást nem szereti, készítse az italt nélküle), és hozzáadjuk a citrom levét. Mézzel ízesítjük. Naponta reggeli előtt fogyasszuk!

Forrás: originsjamumassage.com
Forrás: originsjamumassage.com

Tüzes vodka

Hozzávalók

1 db csilipaprika
1 liter vodka

Elkészítés

A csilicsövet két hétig vodkában áztatjuk, majd kivesszük és eldobjuk. Ennek az erős italnak a napi fogyasztása nemcsak egészséges, hanem a szerelem tűzét is izzásban tartja.

Forrás: growntocook.com
Forrás: growntocook.com

Damiánalikőr

A damiána gyógynövény ősi indián afrodiziákum, amit szexuális zavarok és idegrendszeri betegségek gyógyítására használtak. A növény leveléből dohányt vagy öntetet készítenek, de a levél alkoholos kivonata a leghatékonyabb.

Hozzávalók

2 maréknyi damiána
4 rúd fahéj
5 szem szegfűbors
1 rúd vanília
0,7 liter jamaicai rum
méz
méhpempő (pénztárcánk szerint)

Elkészítés

A szárított damiánát, a fahéjat, a szegfűborsot és a bevagdosott vaníliát felöntjük a rummal. Egy-két hétig lezárva érleljük. Időnként összerázzuk, és mézzel ízesítjük. Legutoljára a méhpempőt is hozzáadjuk. Naponta egy pohárkával fogyasztható.

Tartsd izzásban a szerelem tűzét! - avagy csináld magad szerelmi bájitalok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top