Sztárok

Angelina és Brad Cannes-ban turbékoltak

Angelina Jolie és Brad Pitt Cannes-ban rácáfolt a kapcsolatuk végéről szóló pletykaáradatra.

Angelina és Brad Cannes-ban turbékoltakA hollywoodi álompár nemcsak együtt jelent meg a vörös szőnyegen az Inglourious Basterds című film bemutatója előtt, hanem hol egymást átkarolva, hol kéz a kézben pózoltak a fotósoknak. Brad Pitt csak néhány pillanatra hagyta egyedül párját, amíg részt vett a protokollfotózáson, aztán azonnal visszasietett Jolie-hoz.

A Daily Mail tudósítója elmondta, hogy a bemutató utáni partin Angelina folyamatosan kereste a testi kontaktust párjával, többször megcirógatta Brad nyakát, miközben a férfi a film készítésében közreműködő stábtagokkal beszélgetett. Amikor egymás mellett ültek, Angelina keze állandóan Brad combján nyugodott. Mindez az újságíró szerint bizonyíték arra, hogy Angelina és Brad négyéves kapcsolata nem hever romokban, ahogy azt több lap is állítja. Egy másik forrás szerint a pár egy étterem előtt, az utcán szenvedélyes csókot váltott egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top