Sztárok

Mégis válnak? – Pitt legénylakást vett

A színész állítólag vett egy házat kizárólag saját magának.

Brad Pitt legénylakást vettTovább sokasodnak az Angelina Jolie és Brad Pitt körüli találgatások, és egyre több jel mutat arra, hogy a kapcsolatuknak végleg vége. A színész állítólag vett egy házat Hollywoodban, ahol – a magát megnevezni nem kívánó informátor szerint – nem emlékezteti semmi Angelinára, ahol nyugalmat lelhet, és zavartalanul gondolkodhat a jövőn. A legénylakást már jó ideje kiszemelte magának a sztár, de most jött el az ideje annak, hogy meg is vegye.

Az önmagát a sztárpár specialistájának kikiáltó Ian Halperin szerint az egész szituáció nagyon hasonlít arra, ami Madonna és Guy Ritchie között történt. Ők először cáfolták a kapcsolatuk válságáról szóló híreket, aztán egyszer csak hivatalosan is bejelentették, hogy különválnak. Mivel Angelina Jolie és Brad Pitt nem házasok, nem lehet a cikkekben azzal indokolni a válást, hogy Angelina már nem hordja a jegygyűrűjét. A házaspárról szóló botránykönyv szerzője szerint csak addig kell várni, amíg egy komolyabb újság ki nem jelenti, hogy a pár különvált. Egy hétre rá ők is bejelentik majd a szakítást. Majd meglátjuk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top