Sztárok

Feledhető a Szinglik éjszakája

Bemutatták Sas Tamás legújabb filmjét.

Egyetlen hely sem maradt szabadon Sas Tamás legújabb filmje, a Szinglik éjszakája díszbemutatóján. Több mint ezerháromszáz meghívott ült be kíváncsian a romantikus akció-vígjátékra, köztük a film valamennyi alkotója, a filmes szakma kiválóságai, a TV2 sztárjai, hírességek, barátok, a sajtó képviselői.

A film egészen biztos, hogy közönségsiker lesz, de azt be kell vallani, hogy a produkció több sebből is vérzik. A sablonoktól hemzsegő sztorit a rendezésből fakadó hiányosságok végképp nem mentik meg. A főszereplő hölgyek közül Hámori Gabriella ezúttal alulmúlja önmagát, bár láthatóan nagyon meg akarta csinálni ezt a figurát. Talán pont ettől válik a játéka idegesítően erőltetetté. Szávai Viktória és Sárközi- Nagy Ilona feledhető alakítást nyújt, míg az eddig főként musicalszínpadokról és videoklipekből ismert Gallusz Nikolett legalább vicces az általa megformált szerepben. A film akció-vígjátéknak készült, de kevés az akció és a humor is ahhoz, hogy élvezhető legyen. Van benne egy marékkal a Szex és New Yorkból, de hangulatában mégis inkább a nyolcvanas évek Linda című sorozatára emlékeztet – telezsúfolva reklámokkal, bután megírt párbeszédekkel és fásult poénokkal. Sas Tamás ügyesen ráállt a sikerfilmek vonalára, de ezúttal hiányzik a vászonról az a kedves báj, amely megmentette a 9 és fél randit, ráadásul itt a színészek sem húzzák ki a kátyúból a produkciót. A végére marad a kérdés: miért lett a cím a Szinglik éjszakája, amikor a sztori délután játszódik? Igaz, a happy end belenyúlik az estébe, de addigra a lányok már nem is annyira szinglik…

Könnyű szórakozás hideg estékre, de másodszorra szinte biztos, hogy senki sem akarja majd megnézni.

Feledhető a Szinglik éjszakája

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top