Sztárok

Az énekesnőnek jól jöhet a válás

Cheryl Cole-nak még jól is jöhet a férje hűtlensége: több kiadóvállalat hatalmas összeget kínál az énekesnő önéletrajzáért.

Az énekesnőnek jól jöhet a válásHatalmas gázsit, 5,5 millió eurót kínáltak a 26 éves énekesnőnek, ha megírja önéletrajzát. A britek, akik odáig vannak Cheryl Cole-ért, őrülten kíváncsiak az énekesnő magánéletének pikáns részleteire. Mint az nemrég kiderült, a sztárt megcsalta a férje, a Chelsea futballcsapatban játszó Ashley Cole. Az angol válogatott játékosa állítólag öt különböző nővel lépett félre.

Kapcsolatuk válságáról februárban kezdtek cikkezni az újságok. Cheryl először meg akarta menteni a házasságukat, végül a különválás mellett döntött. A kiadók ennek ellenére úgy gondolják, igazi tündérmese az énekesnő élete, amelyet csak még érdekesebbé – és eladhatóvá – tesznek a szaftos részletek. Bár a szerződést még meg sem kötötték, már most bestsellerről beszélnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top