Sztárok

Britney megmutatta narancsbőrös fenekét

Britney Spears megelégelte a támadásokat. Az énekesnő azóta kap hideget-meleget, amióta a Candie's nevű cég reklámkampányában megjelentek a szexis fotói. A képeken ugyanis Spears testét láthatóan agyonretusálták. Spears most megmutatta a valódi fotókat.

Tökéletes alakú, hosszú combú szőke szépség mosolyog pink fürdőruhában a Candie’s cég reklámfotóin. A hölgy ráadásul roppant ismert is: Britney Spears a reklám arca, ám a vonásait leszámítva gyakorlatilag felismerhetetlen a képeken.

A reklám megjelenése óta Britney Spearst nagyon sokan támadják, hogy a valóságban még csak nem is hasonlít a Candie’s fotóin látható nőre. Tény, hogy a hírességeket a profi fotókon mindig megszépítik számítógéppel, de sokak szerint Britney-nél túl messzire mentek.

Az énekesnő ezért a nyilvánosság rendelkezésére bocsátotta az eredeti fotókat. Noha ő büszkén vállalja valódi önmagát, azt el kell ismerni, hogy nem keveset dolgoztak rajta számítógéppel, például a narancsbőrét és a combjáról a felesleget is eltüntették.

Britney megmutatta narancsbőrös fenekét
Britney megmutatta narancsbőrös fenekét

 

Britney megmutatta narancsbőrös fenekét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top