Sztárok

Nőiességében alázzák VV Kingát

"Nem nyerhet a párbajon, mert egy plasztikázott műnő" – mondta vasárnap éjszaka VV Attila a neki hátat fordító Kingáról.

Nőiességében alázzák VV KingátAttila úgy véli, akár Pétert, akár Esztert hívja ki párbajozni a vasárnap zöld kendőt kapó Kinga, biztosan kint marad. „Egyedül Sehi ellen lehet esélye. Két, szinte teljesen egyforma kaliberű plázacica csapna össze. Azt már neki is megmondtam, hogy Eszter ellen semmi esélye. Eszti a természetességet képviseli, amivel sok nő tud azonosulni, és ezek a nők Kingában csak a plasztikmacát látják. Ha ők párbajoznának, az eredmény 80–20% lenne Eszti javára” – ecsetelte Attila barátjának, Péternek. Az összeférhetetlen fiú szerint a gonoszkodó törpe is veszélyben van. „Kivihet téged is. Te csak pár százalékkal tudnád megverni. Azért, mert olyan undorító stílusban beszélsz Verával, ami már sok lehet a nézőknek. Persze megértelek, de a nézők döntenek” – vélekedett Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top