Sztárok

Lebukott VV Kinga – mégsem fogyott le

Ugyan fogyókúrázott a Playboy-fotózáshoz, ám számítógépes szakemberek tökéletesítették a magazinban megjelent képeit. Egy árnyék ugyanis leleplezte az egykori villalakó pluszkilóit – írja a Bors.

Hiába bukott ki VV Kinga az őt ért vádaktól, mondván jócskán feljavították a megjelent aktfotóit, most kiderült: tényleg fotós trükkel szedték le a pluszkilókat a VV-s nyuszilány testétől. A retusőrök ugyanis feledékenységből az egyik árnyékon elfelejtették eltüntetni a derekára rakódott zsírpárnát. A bulvárlap által megszólaltatott szakértők szerint komoly utómunkálatokról tanúskodik VV Kinga bőre is, sőt a fenekét is számítógépes beavatkozással tették kerekebbé. A Playboy főszerkesztője állítja, minden lányt retusálnak, és az esztétikai javítások még bőven beleférnek, de az ominózus fotón nem a hurkáit, hanem a bőrgyűrődéseit szedték le. „Kinga sokat fogyott, mióta kijött a villából, nem kellett többet retusálni, mint bármelyik másik címlaplányt” – jelentette ki Pantl Péter.

(Forrás: Facebook)
                             Forrás: Facebook

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top