Sztárok

Feleséget keresnek Harry hercegnek

Nem bírja tovább nézni sógora boldogtalanságát Katalin, ezért eldöntötte, hogy segít Harry hercegnek feleséget keresni – írja a brit Now magazin.

„Majd én keresek neked egy feleséget” – állítólag ezt mondta az olimpia alatt Kate Middleton sógorának, Vilmos herceg neje ugyanis megsajnálta az állandóan szingli, komoly kapcsolatra szinte képtelen Harryt. A herceg édesanyja, Diana hercegné annak idején szintén besegített a sógorának, András hercegnek: ő mutatta be neki a legjobb barátnőjét, Sarah Fergusont, aki egy év múlva hozzá is ment a herceghez, született két lányuk, Beatrice és Eugenie hercegnők, tíz év múlva azonban elváltak. A rossz óment figyelmen kívül hagyva Katalin is felajánlotta, hogy segít feleséget keresni Harrynek.

„Katalin és Harry jó barátok, sokat beszélgetnek, és a herceg többször panaszkodott arra, hogy elkeseríti és kétségbe ejti a helyzete, mert lassan harmincéves lesz, és még mindig nem találta meg az igazit. Bántja, hogy a családjában mindenki boldog házas vagy párkapcsolatban él, csak ő nem” – mondja egy bennfentes a brit magazinnak. Kérdés, hogy mikor lesz ideje feleséget keresni Katalinnak, aki nemsokára hosszú útra indul a férjével a királynő képviseletében. A fontosabb kérdés pedig az, hogy ki jöhet számításba? Talán húgával, Pippával akarja összehozni a sógorát a hercegnő?

 
Ő már megtalálta a boldogságot
Ő már megtalálta a boldogságot…
 
...most sógorának keres feleséget
…most sógorának keres feleséget

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top