Sztárok

Stallone és Schwarzi egy nőn osztozott

Ma már decens, őszülő halántékú férjek és családapák, ám a The Expendables – A feláldozható 2. című mozi sztárjai egykoron Hollywood dúvadjai voltak. Megnéztük, melyikük élt a legbotrányosabban.
Stallone és Schwarzi egy nőn osztozott

Chuck Norris számlájára csupán egy tisztességes válást, Jason Stathamére pedig némi feketepiaci pénzkeresést írhatunk, de mivel a számla nélküli árusítás senkit nem tesz igazi rosszfiúvá, sajnos a három nagyágyúval egyik csapattag se vehette fel a versenyt. A nyolcvanas évek három legmenőbb akciósztárja, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Jean-Claude Van Damme most megküzd egymással: vajon melyikük volt a legrosszabb arc fénykorában?


3. helyezett
Illegális hormonok és dupla válás
Sylvester Stallone

Stallone és Schwarzi egy nőn osztozott

Feleségek száma: 3 (Sascha Czack 1974-től 1985-ig, Brigitte Nielsen 1985-től 1987-ig, és Jennifer Flavin 1997-től napjainking)
Függőségek:
A szivarról már rég leszokott, így nem maradt más, csak az Arany Málna-díjak (tíz) és jelölések (harminc) mániákus gyűjtögetése. Továbbá gyanús, hogy kora (66 éves) ellenére még mindig elképesztően kigyúrt. Talán nem véletlen, hogy 2007-ben Ausztráliában illegális izomnövelő hormonokkal kapcsolták le a reptéren?
Botrányok és megcsalások:
Tizennégy iskolából tanácsolták el antiszociális és erőszakos viselkedéséért tizenhárom éves koráig. Első nejét már 1978-ben el akarta hagyni, miután megcsalta Susan Antonnal, ám végül kibékültek. 1985-ben megtörtént a válás, amikor a skandináv (és akkoriban szintén házas) modell-színésznő, Brigitte Nielsen küldött egy provokatív fotót Slynak, amiben randira hívta a nős sztárt. A dologból két válás és egy házasság lett, ami annak ellenére sem tartott sokáig, hogy Sly életnagyságú bronzszoborban örökítette meg kettejük meztelen testét. 1993-tól kezdve egy éven át járt Janice Dickinsonnal, és akkor hagyta ott a nőt, amikor megtudta, hogy a közösnek hitt gyermekük igazából más apától származik. 1994-ben úgy szakított akkori barátnőjével – későbbi feleségével –, Jennifer Flavinnel, hogy a FedExszel küldött neki levelet, amiben az volt a megszólítás, hogy „Kedves Jane!”. 2001-ben beperelte őt Margia Carr modell, aki szerint a színész erőszakosan próbált meg kikezdeni vele egy Santa Monica-i edzőteremben.

2. helyezett
Kokainfüggés, erőszak és Kylie Minogue
Jean-Claude Van Damme

Stallone és Schwarzi egy nőn osztozott

Feleségek száma: 5 (Maria Rodriguezzel 1980 és 1984 között, Cynthia Derderiannal 1985 és 1986 között, Gladys Portuguesszel 1987 és 1992 között, Darcy LaPierrel 1994 és 1997 között, valamint ismét Gladys Portuguesszel 1999-től)
Függőségek:
1996-ban bevallotta, hogy kokainproblémákkal küzd és elvonókúrára ment. Hét nap után otthagyta… Állítólag akkoriban hetente tízezer dollárt költött kokóra. 2000-ben hároméves próbaidőre ítélték ittas vezetés miatt. 90 napra bevonták a jogosítványát, és a pénzbüntetés mellett még antialkoholista terápiára is járnia kellett.
Botrányok és megcsalások:
Negyedik felesége, Darcy LaPier arra hivatkozva vált el tőle, hogy a színész terrorizálta őt és gyermekeit, és képtelen volt uralkodni a folytonos hangulatváltozásain. A belga spárgakirály állítólag a fiát el akarta rabolni tőle, és a nő egyik ügyvédjét is életveszélyesen megfenyegette. Van Damme nemrég azt is bevallotta, hogy megcsalta akkori nejét Kylie Minogue-gal a StreetFighter forgatásán, miközben LaPier terhes volt tőle. A nő szerint Van Damme amúgy is rendszeresen csalta őt. Nem értjük, ezen miért csodálkozott. Anno vele is úgy jött össze, hogy közben még együtt volt harmadik nejével, Gladys Portuguesszel…

1. helyezett
Orgiák és egy teherbe ejtett házvezetőnő
Arnold Schwarzenegger

Stallone és Schwarzi egy nőn osztozott

Feleségek száma: 1 (Maria Shriver 1986-tól 2011-ig)
Függőségek:
Schwarzi imádja az elképesztően nagy méretű szivarokat, és nem tagadja, hogy fiatal korában gyakran rágyújtott egy-egy füves cigire is. „Bár füveztem, az én drogom nem a marihuána volt, hanem a gyúrás” – összegezte tapasztalatait.
Botrányok és megcsalások:
Egy évtizedekkel ezelőtti nyilatkozatában bevallotta, hogy Amerikába érkezvén rendkívül szabados életet élt, például jó néhány alkalommal vett részt orgiákon. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy akkor már együtt élt Barbara Outlanddel, aki csak a három és fél éves kapcsolat végén tudta meg, hogy párja nem volt hűséges hozzá. Következő barátnőjével, Sue Moray-jel ennél is tovább ment. Nyitott kapcsolatban éltek, aminek az volt a szabálya, hogy Los Angelesben csak egymással foglalkoznak, de bárhol máshol nem kötelező a hűség. A gond csak az volt, hogy Arnoldnak ez a szabály is betarthatatlan volt: Sue mellett párhuzamosan járt későbbi feleségével, Maria Shriverrel, és amikor a nő választás elé állította, ő kapásból lecserélte őt Mariára, akit 1986-ban vett el. A kormányzóvá választása előtt hat nő is szexuális zaklatással vádolta. Néhányan azt mondták, Arnie a mellüket fogdosta, az egyikükről a fürdőköpenyt akarta lerángatni egy hotel liftjében, egy másiknak a fenekét fogdosta, egy újabbat pedig az ölébe ültetett és felajánlotta neki, hogy szexeljen vele. A sztár elismerte, hogy gyakran viselkedik rosszul, de azt tagadta, hogy minden említett eset igaz volna. Az viszont már bizonyított, hogy a svéd Brigitte Nielsennel még Sly előtt ő is együtt kavart, pedig akkor már javában együtt volt Shriverrel. Nielsen erről számos interjúban mesélt. A legszebb mégsem ez volt, hanem az, amikor tavaly kiderült, hogy Arnold 1997-ben teherbe ejtette házvezetőnőjét, aki évekig úgy nevelte a gyermekét a Schwarzenegger család közelében, hogy sem a gyerek, sem Arnold felesége nem volt ezzel tisztában. A válás nem maradhatott el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top