Sztárok

Kiderült, miért labilis Zámbó Krisztián

Nehéz gyermekkora volt Zámbó Jimmy fiának. A szülei rendszeres veszekedése is közrejátszott abban, hogy az X-Faktor kiesője még ma is állandó megfelelési kényszerrel küzd – írja a Blikk.

Gyermekkorában átélt traumája is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a jelenleg apja örökségéből élő Zámbó Krisztián labilis felnőtté vált. Az X-Faktor legutóbbi kiesőjének serdülőkora korántsem volt felhőtlen, a szülei sokat veszekedtek, és a közöttük lévő feszültség pedig nagy hatással volt az amúgy is zűrös kamaszra. Egy volt szomszédjuk szerint gyakran zengett a környék Zámbó Jimmy és Krisztián édesanyja veszekedésétől, az énekes fia pedig legtöbbször végighallgatta mindezt. Mint a bulvárlap írja, a pszichológus szerint az akkor megélt trauma nemcsak az ifjú felnőttkorra, hanem a jelenre is hatással lehet. A szülők hangos veszekedése pedig egy olyan trauma, amely sosem felejtődik el, s az ilyen traumákat átélt kamaszokból lesznek általában a maximalisták.

Kiderült, miért labilis Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top