Sztárok

Borítékolható Oláh Gergő győzelme?

A Blikk szerint a karancslapujtői fiatalember éppen beillik abba a sorba, amely a csatorna eddigi tehetségkutatóinak a győzteseire jellemző, ráadásul eddig mindig az erősebbik nem diadalmaskodott.

A bulvárlap állítja, a komoly rajongótáborral rendelkező Oláh Gergő győzelme nem lenne túl nagy meglepetés. Közismert tény, hogy az X-Faktorban, mint ahogy az összes eddigi, az RTL Klubon futó hasonló jellegű produkcióban, csak férfiak diadalmaskodtak eddig: ott van a Csillag születik négy bajnoka (Utasi Árpi, Tabáni István, László Attila, Mészáros János Elek), vagy az X-Faktor győztesei (Vastag Csaba, Kocsis Tibor), sőt az eddigi Való Világokat is mindig férfiak nyerték (Szabolcs, Laci, Milo, Alekosz és Attila). A Blikk szerint a karancslapujtői, 24 éves fiatalember tökéletesen illik ebbe a sorba, sőt a győzelem egy csapásra kirántaná őt és családját a rossz anyagi körülményekből. „Ugyanúgy igyekszem a maximumot teljesíteni, mint eddig, és majd meglátjuk, ez mire lesz elég” – nyilatkozta Gergő a szombati döntő előtti napon.

Borítékolható Oláh Gergő győzelme?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top