Sztárok

Támadják Caramelt

Fatima kiesése óta folyamatosan szidalmazzák a rajongók a Voice mesterét. A Fekete Vonat egykori énekesnőjének a versenyből való távozását saját kudarcának tartja Caramel – írja a Bors.

Fatima rajongói nem tudnak napirendre térni Caramel döntése felett, miszerint az énekesnőnek kellett távoznia a tehetségkutatóból. A közösségi oldalon próbálják rávenni a Voice mesterét döntése megváltoztatására. Többen még ennél is továbbmennek: nyíltan szidalmazzák az énekest, s azzal vádolják, hogy Fatima kiejtésével elárulta a saját gyökereit. Caramelt azonban nemcsak a népharag, hanem a saját döntése is kikészítette. Állítja, az egykori sztárénekest – aki már a főpróbán is rosszul teljesített – valami gyötörte belülről, emiatt képtelen volt koncentrálni. „A próbák alatt valahányszor a színpadra lépett, gyomorgörcsöm volt. (…) Óriási kudarc számomra, hogy nem tudtam ebből a nehézségből kirángatni” – reagált a vádakra az énekes, aki sosem gondolta volna, hogy ennyien fogják bántani a döntése miatt. Elmondása szerint csak a jó szándék vezérelte a döntését. „A hovatartozásomnál erősebb az igazságérzetem. (…) Minden bátorságomra szükségem volt, hogy ezt meglépjem. Nem tehettem mást, mert ez így volt igazságos és helyes” – érvelt a Voice-mester.

Támadják Caramelt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top