Sztárok

Teljesült Norbi kívánsága

Karácsonyra hazaengedték a fitneszgurut, aki nyolc órát ünnepelhetett a családjával. Felesége sírva vitte vissza a kórházba Norbit, aki reméli, a szilvesztert is odahaza töltheti – írja a Blikk.

Élete legszebb karácsonyi ajándékát kapta Schobert Norbi az idén, amikor egy hónapos kórházi kezelés után hazamehetett szeretteihez. Nyolc órát tölthetett családja körében, majd újra vissza kellett térnie a kardiológiai intézetbe. Mint mondja, gyermekkora önfeledt karácsonyait idézte az az este. A sportoló, akin életmentő műtétet hajtottak végre, a fáradékonysága miatt leginkább feküdt odahaza, ám a gyerekei el sem mozdultak mellőle, sokat beszélgettek, nevettek, éjfél felé azonban vissza kellett mennie a kezelésre. A kórházba vezető úton feleségéből, Rubint Rékából azonban kitört a felgyülemlett stressz, hosszú hetek óta először sírta el magát Norbi előtt. „Amit Réka az elmúlt hetekben megtett értem, értünk, az maga a csoda. (…) Nagyon szeretném már tehermentesíteni őt, de sajnos ezt még nem tehetem meg” – mondta szomorúan Norbi. A korábban halálközeli élményen átesett fitneszgurura ugyanis most sorsdöntő napok várnak: az orvosok megnézik, hogyan működik a szervezete infúzió nélkül, s ha minden jól megy, már csak napok kérdése, hogy hazamehessen. Norbi abban bízik, hogy a szilveszteréjszakát a családjával töltheti.

Teljesült Norbi kívánsága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top