Sztárok

Önmagáról mesélt ByeAlex

Egy blogger készített interjút a magyar hipszterrel, amiből végre az is kiderült, hogy is lett ő ByeAlex. Hazánk eurovíziós versenyzője a kinti újságírókkal sem túl beszédes, de azért mégis...

„Egy időben mindig úgy köszöntem el, hogy »pá«, amit néhányan nagyon idegesítőnek találtak. Ebből lett valahogy ByeAlex, most már másfél éve” – ecsetelte az újságírónak a bokalengető nadrágos hipszter balladistánk. ByeAlex a próbák után, csütörtökön este lép először az Eurovíziós Dalfesztivál nagyközönsége elé. És úgy tűnik, hogy nemcsak a vörös szőnyeggel, de a sztársággal járó felhajtással is kezd megbarátkozni. A Dal győztese korábban ugyanis nem szívesen nyilatkozott, ám a svéd riporternek sikerült az, ami eddig nem sok embernek: információkat szedett ki a magyar versenyzőből. „16 évesen kezdtem zenélni, de akkor még csak hobbiszinten. Öt éve viszont komolyan elkezdtem vele foglalkozni, elektronikus és metál zenéket írtam. A ByeAlex egy másfél éves projekt. Úgy tervezem, hogy ezen a nyáron koncertezem és két lemezt is szeretnék kiadni. Egy ByeAlexet és egyet a metálbandámmal. Emellett egy könyvet is szeretnék írni, ami az emberiségről és a szociológiáról szólna” – mesélte a svéd nők kedvence, aki kinti tartózkodása alatt még a magyar Bazilikát is magára tetováltatta.

Titkok, amiket eddig nem tudhattál ByeAlexről

A pár napja Nyertes Zsuzsával bulizó anticeleb úgy véli, filozófiatanulmányai rengeteget segítettek abban, hogy ilyen mély mondanivalóval rendelkező dalt tudjon írni. „Nem hiszem, hogy tudtam volna dalszövegeket írni, ha nem tanulok filozófiát. Először megtanítottak minket rendesen olvasni, és csak aztán tértünk rá az írásra. A dalaimban ezt próbálom egyesíteni” – árulta el az énekes, akiről az is kiderült, hogy a zenélés mellett edzőterembe is szeret járni és bízik benne, hogy jövőre DJ Soerii és Poolek jut ki az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top