Sztárok

Baukó Éva beszólt a Való Világ 6. új lakóinak

Az egykori villalakók is figyelemmel kísérték a Való Világ 6. vasárnap esti beköltözőshow-ját. Baukó Éva szerint az új szereplők túljátsszák a szerepüket.
A(z) “Neked az eddigi hat villalakó közül ki a legszimpatikusabb?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Simon

Komoly aggodalomra adhat okot, ha már az egykori Való Világ-os szereplőnél veri ki a biztosítékot az új lakók viselkedése. Márpedig ez történt a korábban balhéival naponta címlapokon szereplő, fél éve jó útra tért Baukó „VV” Évával, aki saját elmondása szerint egyelőre nem tud azonosulni az RTL 2-n futó Való Világ hatodik szériájának legújabb szereplőivel. „Régi VV-sként kötelességemnek éreztem, hogy nézzem a műsort. Kíváncsian vártam, kik költöznek majd be, bár nézőként nem volt szimpatikus, hogy a csatorna dönti el, ki mehet be” – kezdte Éva, aki szerint egy kicsit olyan, mintha az Éjjel-nappal Budapestet nézné. „Megjátszottnak tűntek a figurák, szerintem túljátszották a szerepüket. Alexát máris elneveztem nyerítéses pónilónak, borzasztó, ahogy nevet. Charlotte is nagyon irritál. Hogy lehet azzal kérkedni, hogy nő létére több mint 500 pasival feküdt le? Nálam ez kiverte a biztosítékot. Ha pasi lennék, biztos nem nyúlnék hozzá egy ujjal sem, ki tudja, mit kapnék el tőle. Tényleg ez a legnagyobb dicsősége?” – hüledezett az egykori villalakó, akinek eddig Zsolti és Iza a legszimpatikusabbak.


Aurelio az új Cristofel

„Bár az nem tetszett, hogy Iza rácsapta Bencére az ajtót, amiért nem volt rajta smink és úgy forgott a kamera. Bár egy kicsit felfedeztem benne magam, de az is igaz, ha nagy a tét, én befogom a szám. Mi van, ha ezért azt mondta volna a csatorna, hogy mégsem költözhet be? Ezt leszámítva, még ők ketten viselkedtek a legnormálisabban. Simonnál egyáltalán nem értettem, mit beszél, kicsit nekem olyan, mintha Alekoszt próbálná utánozni, pedig semmi köze hozzá. Az Aurelio pedig Cristofel kettő, csak ő még nem is vicces” – tette hozzá Éva, akivel annyiban vitatkoznánk, hogy Cristofel idejében is inkább rajta, semmint vele nevettek a nézők. A göndör szőkeség szerint a nézők a valódi érzelmekre, nevetésre és botrányokra kíváncsiak, nem pedig a szexre. „Az új lakók eddig csak szexet ígérnek. Ez nem pornócsatorna. Szerintem jobb lenne, ha az idősebb korosztály is tudna azonosulni a műsorral” – fogalmazta meg kritikáját a jó útra tért lány, akivel az egykori VV-sek, Gigi és Jerzy nyilván vitába szállnának.

 

Ők a Való Világ 6. eddigi beköltözői!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top