Sztárok

Való Világ 6.: Teo után Krisztián is lebokszolt egy ajtót – videó

VV Iza veszélyes vizekre evezhet kegyetlen játékával. A szupermodellségről álmodozó lány miatt ugyanis egyre csak gyűlik a feszültség Krisztiánban.

Iza és Krisztián összejöttek, majd Iza kidobta Krisztiánt, utána újra összegabalyodtak. Krisztián ValóVilág6: Teo után Krisztián is az ajtón állt bosszút - videónyert egy vacsorát, ahova végül mégsem Izát, hanem Vikit vitte magával. Iza persze megsértődött. Aztán megint kibékültek. Majd beköltözött Ádám, aki azonnal rányomult a szupermodellségről álmodozó lányra. Krisztián kiakadt, Izának viszont imponált, bár láthatóan Ádámot is csak arra használja, hogy így idegesítse Krisztiánt. Ki tudja ezt már követni… Most pedig itt az újabb fordulat.

Kölcsönkenyér visszajár – gondolhatta a dühkitöréseiről elhíresült lány, aki miután nyert egy nyugiszobás romantikus vacsorát az iskolahéten, úgy döntött, a szexéhes Ádámmal, nem pedig a hajdúnánási Don Juannal tölti azt el. Krisztián persze kiakadt, és – a bokszbajnoknő Teo után szabadon – berohanva a szobába, az ajtón állt bosszút. A villabeli agresszió kezd olyan mértéket ölteni, hogy nem csodálkoznánk, ha valaki hamarosan kizárás miatt kénytelen lenne elhagyni a luxusbörtönt.

Hogy mi történt pontosan, azt a videóban megnézheted.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top