Sztárok

Komoly változás Danics Dóra életében – galéria

Nagy változás történt nemrég Danics Dóra életében: az énekesnő elköltözött otthonról, ezzel pedig végérvényesen megkezdte önálló életét.

Komoly változás Danics Dóra életében - galériaNagyot fordult a világ Danics Dórával az X-Faktor óta: hosszú idő után nemrég újra rátalált a szerelem, megkezdte első önálló lemeze munkálatait, mindemellett pedig a szülői házat hátrahagyva albérletbe költözött. “Tizennyolc éves koromban már egyszer elköltöztem otthonról, és jó néhány évig egyedül éltem, huszonhat évesen azonban úgy alakultak a dolgaim, hogy visszaköltöztem anyuékhoz” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő. Dórinak konkrét elképzelése volt azzal kapcsolatban, hogy pontosan hol s milyen lakásban szeretné tengetni a mindennapjait. “Nagy álmom volt, hogy a Nemzeti Múzeummal szemben lakjak, egy erkélyes garzonban, azonban azon a környéken sajnos nem találtam olyan lakást, ami megfelelő lett volna. De szerencsére sikerült megfognom egy másikat, ami szintén közel van a körúthoz” – lelkendezett az énekesnő.

Már a lakásavató bulira is sor került

A(z) “Szerinted sikeres lehet hosszú távon egy tehetségkutatóban feltűnt énekes?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen.

Dóri végül egy új építésű, másfél szobás, bútorozott lakásba költözött be, ahová mindössze egy könyvespolcot, valamint egy kanapét kellett vásárolnia. Geszti Péter egykori mentoráltja lapunknak azt is elárulta: ha az ideje engedi, szívesen lepi meg magát, vagy éppen a barátait, szerelmét, családját finom, ínycsiklandó falatokkal. “Nemrég volt a lakásavató bulim, amire készítettem egy-két egyszerű ételt, de nagy főzőcskézésre sajnos nem jutott időm. Pedig nagyon szeretek a konyhában tevékenykedni, nem úgy, mint takarítani. A vasalás és a teregetés finoman szólva sem a barátaim” – nevetett Dóri, aki (legalább is egyelőre) nem bútorozott össze szerelmével, így aztán egyedül hajtja álomra a fejét.

Itt megnézheted az énekesnőről készített képgalériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top