Sztárok

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

Van köztük olyan, akinek csak megszületni volt nehéz: híres szüleinek hála, már igen fiatalon pénzt keres. Akadnak olyanok, akik saját tehetségüknek köszönhetően küzdötték fel magukat a csúcsra. Ők Hollywood legvagyonosabb 21 év alatti sztárjai. Az alábbi összegek a munkával keresett pénzük, nincsenek benne a szponzori, reklám- és marketingösszegek, valamint a befektetésekből és jogdíjakból befolyt pénzek.

1. Justin Bieber – 110 millió dollár
Az utcán kezdte

A tinilányok kedvencét 2008-ban fedezte fel a zenész Usher a YouTube-on, amikor Justin még az utcán zenélt és az internetre töltötte fel a dalait. A 20 éves fiú 15 millió albumot adott el, vagyona több mint 110 millió dollár. De óva intünk mindenkit attól, hogy Justint tekintse példaképnek, a fiú ugyanis jó ideje már csak a botrányaival kerül a lapokba: nemrég tudatmódosító szer hatása alatt gyorsulási versenyen vett részt, le is tartóztatták. Rendszeresen szív füves cigit, meztelen képeket készít magáról a nagymamája ajtaja előtt, a minap pedig prostituáltakkal bulizott egy jachton. Már az amerikai first lady is megorrolt rá, rossz példaképnek tartja, és Justin szüleit, valamint rossz nevelési módszerüket okolja a fiú viselkedése miatt.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

2. Miley Cyrus – 100 millió dollár
Botrányhősként is lehet keresni

A 21 éves szőkeség valamit nagyon jól csinál, hiszen eddig 100 millió dollár gyűlt össze a bankszámláján. A Disney-csatornáról ismert Hannah Montana, azaz Miley Cyrus színészként kezdte karrierjét, de ma már inkább énekesként, botrányhősként, és sokat meztelenkedő celebként tartják számon. Pedig valaha tisztasággyűrűt hordott – ezt az Egyesült Államokban azok teszik, akik meg akarják őrizni ártatlanságukat az esküvőjükig. Bár pornófilm még nem került elő Miley-ról, úgyhogy akár még szűz is lehet, nehéz ezt elképzelni arról a lányról, aki kalapácsot nyalogat erotikusan, önkielégít a videoklipjében, és díjátadókon a színpadon gyújt rá füves cigire.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

3. Taylor Lautner – 40 millió dollár
Farkasemberből ingatlanmágnás

Az Alkonyat-filmekkel lett sztár, és azóta is feltűnt pár mozifilmben. Így sikerült 40 milliót összeszednie. A szép kölyökarcát rohamosan vesztő 21 esztendős Taylor gondol a jövőre, úgyhogy okosan ingatlanba fektette a pénzét. Sokak szerint Hollywood egyik ügyeletes cuki fiúja nem a tehetségének, hanem a testének köszönheti sikerét. Tény, hogy Taylor egész életében sokat edzett: már hétévesen egy háromszoros világbajnok karateedző készítette fel a versenyekre, nyert is sokat. Ma már inkább focizik, és – valószínűleg tudván, hogy tehetsége kevés egy fényes Oscar-díjas karrierhez – rendezőnek és forgatókönyvírónak tanul. Bár igaz, eddig rendezőként csak odahaza készített házifilmeket a barátaival, komoly filmekhez még csak gyakornoknak sem hívták.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

4. Nick Jonas – 18 millió dollár
Jól hoz a konyhára az éneklés

A 21 éves Nick igazi jófiúnak számít az álomgyárban: hétévesen fedezték fel, amikor egy fodrászatban énekelt, míg anyja haját tupírozták. A helyi templomi kórusból így jutott el a Broadway-re, majd L. A.-be került, filmezett a Disney-nél, énekelt, a Jonas Brothers együttes alapítása is az ő nevéhez fűződik, amelyben testvéreivel együtt szerepel, és keresett 18 millió dollárt, na meg az igazit is megtalálta. Ez utóbbit először rossz helyen kereste: megvolt neki Miley Cyrus és Selena Gomez, míg végül ráakadt egy bizonyos Olivia Culpo nevű szépségkirálynőre, azóta dúl a love.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

5. Dakota Fanning – 16 millió dollár
Nem egyfilmes tini

A 20 éves Dakota nem egyfilmes tini, hiszen olyan alkotásokban szerepelt, mint a Világok harca, A tűzben edzett férfi, a Malac a pácban és a Nevem Sam című mozik. De feltűnt a Jóbarátokban, a Vészhelyzetben is, és forgatott Steven Spielberggel, aki oda meg vissza van a lány tehetségétől. Az iróniát félretéve: Dakota nevét Julia Robertsével emlegetik, tehetsége, szakmai alázata, profizmusa szerint ő a jövő Pretty Womanje. Dakota az élő példa arra, hogy meddig lehet jutni egy háromévesen forgatott mosóporreklámtól, ugyanis szerepeivel eddig 16 millió dollárt gyűjtött össze. Persze állítja, hogy csak egy a csajok közül, ezt pedig azzal bizonyította, hogy elmondta, ha hazamegy, beszélget a plüssállataival.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

6. Angus T. Jones – 15 millió dollár
Hatévesen lett sztár

A Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból ismert Angus hatévesen kezdte a karrierjét. A Jake Harpert megformáló texasi srác 300 ezer dollárt keresett epizódonként, így ma 15 millió dollárt mondhat magáénak. Sajnos hülyeséget csinált: arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a sorozatot, merthogy jobb dolguk is van annál, mint hogy ilyen szennyet nézzenek. A producerek erre kihajították. Angus bár bocsánatot kért, mégis kettétört jól induló karrierje. De lássuk be, pár millió dollár minden sebre gyógyír lehet. Na meg a jótékonysági tevékenységei is, a fiatalember ugyanis videofelvételen elismerte, hogy drogfüggő volt, beszélt arról, hogyan szokott le a szerről, így adva példát a tévúton járó rajongóknak. Ma pedig rendszeresen tart drogprevenciós előadásokat fiataloknak.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

7. Jaden Smith – 12 millió dollár
Filmezik, énekel, és sajnos beszél

Will Smith fia, Jaden 16 éves és csak a Karate kölyök című film hozott neki 5 millió dollárt. Emellett játszott a Sötét zsaruk II. című filmben is, illetve több kislemezt is kiadott, többek között Justin Bieberrel közösen. Személyes vagyona így 12 millió dollár. Le a kalappal előtte, főleg úgy, hogy igen rossz sajtója van. Egyrészt mindig is támadták borzalmas frizurái miatt, szerencsére néhány hónapja fodrászt váltott. Aztán az egyik “szerelmi kapcsolata” miatt, ugyanis állítása szerint összeszűrte a levet a Kardashian család egyik tagjával, Kylie Jannerrel. Posztolt magukról egy közös képet szerelmes aláírással, mire a lány másnap közölte, hogy csak összefutottak valahol, szerelemről pedig szó sincsen. De a legnagyobb port akkor kavarja, amikor kinyitja száját, ugyanis olyan hülyeségeket tud mondani, mint például: “A fák sosem szomorúak. Nézz rájuk. Minden alkalommal nagyon szépek”, vagy “az iskola egy eszköz arra, hogy kimossák a fiatalok agyát”, vagy “ha egy könyvesboltban egy bizonyos könyvből mindig van egy csomó, az azt jelenti, hogy senki sem olvassa”.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

8. Selena Gomez – 5,5 millió dollár
Hullámvasutas sztár

Selena eddig már 5,5 millió dollárt gyűjtögetett össze. A karrierjét a Barney és barátai sorozatban kezdte hétévesen, majd a Varázslók a Waverly helyről című sorozatban folytatta, és énekelni is kezdett. Ez utóbbi főleg attól pörgött fel, hogy akkoriban Justin Bieber barátnője volt. Hogy ma is a barátnője-e, azt éppen senki sem tudja. Ha van egy csöppnyi esze, márpedig van, akkor nem áll össze újra a balhés Justinnal, koncentráljon csak a karrierjére és a jótékonysági munkájára. A 21 éves Selena ugyanis UNICEF-nagykövet, mégpedig a legfiatalabb a világon! Mi nemcsak dalai és filmjei miatt kedveljük, hanem mert rajong Magyarországért. Budapesten forgatta ugyanis a Ruand and Ruand című videoklipjét és egy filmet is. Akkoriban megtanult pár szót magyarul is.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

9. Willow Smith – 4 millió dollár
A papa nyomdokain

Will Smith másik gyermeke bár még csak 13 éves, de már jelentős vagyonra tett szert énekesi karrierjével. Ezen kívül szerepelt többek között apja Legenda vagyok című filmjében is. Vagyona meghaladja a 4 millió dollárt. Kalapunkat azonban nemcsak emiatt emelhetjük meg előtte, hanem mert a fiatal lány a Hasbro Zambia Projectjének nagykövete, e szerepében nyújt segítséget az elárvult zambiai gyermekeknek az AIDS ellen. Mindezt látva bízunk abban, hogy a minapi, félpucér képe, melyen a szintén félig meztelen 20 éves Moises Arias nevű színésszel látható, és mely még a szexbotrányokhoz szokott Hollywoodot is megrázta, a gyermekvédelmiseket meg egyenesen megrengette, csak egy kis eltévelyedés volt a részéről.

A 9 legjobban kereső hollywoodi tinisztár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top