Sztárok

Komoly terveket szövöget Bozsek Márk

Alig néhány hónappal ezelőtt ért véget az RTL Klubon futó X-Faktor 4. szériája, máris jön az utánpótlás. A négytagú mentorgárda már gőzerővel keresi az újabb tehetségeket.

Új évad, új tehetségek – de vajon mi lesz a többiekkel? Sikerül-e megvetni a lábukat a szakma sodrásában, vagy – sok tehetségkutatóshoz hasonlóan – ők is eltűnnek majd a süllyesztőben? Nyilván mindenkinek megvan a saját véleménye, engem azonban a leginkább az foglalkoztat, hogy mit gondolnak erről a tehetségkutatós “átokról” maguk az érintettek. Péterffy Lilivel, Csordás Ákossal és Bozsek Márkkal egy sajtórendezvényen futottunk össze, ahol elmesélték, milyen történések zajlanak most az életükben, majd a jövőbeni terveikbe is beavattak.

Péterffy Lili nem adja fel

Alföldi Róbert egykori mentoráltja abban hisz, hogy ha az ember nagyon szeretne valamit, és kitart az álmai mellett, akkor egyszer eléri a célját. “Fél éve rátaláltam a mesteremre, Szatmári Orsira (Lili énektanára – a szerk.), aki mind lelkileg, mind az éneklést tekintve annyit fejlesztett rajtam, hogy az valami egészen elképesztő! Most már más lenne a helyzet, ha újra indulnék az X-Faktorban” – mondta Lili, hozzátéve: bár nem sok fellépése akad, egyáltalán nem csalódott. “Azt érzem, hogy nekem még dolgoznom kell, a semmiből nem lehet várat építeni. Le kell érettségiznem és főiskolára kell járnom. Nyilván egyedül nagyon nehezen indul be a szekér, főleg Magyarországon, de én nem adom fel.”

Péterffy Lili
Péterffy Lili

Csordás Ákos életében volt egy kis “csendidőszak”

Tóth Gabi egykori mentoráltját a műsor után nem sokkal felkarolta egy menedzsment, és azóta is egyengetik a pályáját. “A menedzserem, Josh (Szarvas József énekes – a szerk.), megajándékozott egy dallal így első körben, amelyhez egyébként klip is készült. Szerencsére abszolút pozitív volt a fogadtatása, szinte nem is kaptam negatív kritikát” – mesélte Ákos. A fiatal fiú maga is próbálkozik dalszövegírással.

“Ez a dal valójában egy párról fog szólni, abszolút fiktív történet, én találtam ki. Megismerkedem a lánnyal, együtt élünk, ő teherbe esik, de sajnos belehal a szülésbe, én pedig nem tudom feldolgozni a hiányát. Tudom, nem egy vidám történet, egy melankolikus pillanatomban vetettem papírra azt, ami épp akkor bennem volt” – mondta az énekes, aki félig-meddig szingli csak, ugyanis ismerkedik egy lánnyal.

Bozsek Márk komoly terveket szövöget

Bozsek Márk sem adta fel a zenei karrierjét, a Barátok közt mellett aktívan dolgozik új szerzeményein. “Az elkövetkezendő két-három hónapban nagyon szeretnék kiadni két videoklipet, illetve felvenni három-négy új dalt, amelyeket – reményeim szerint – szénné játszanak majd a rádiók. Az egyik mindenképp egy magyar dal lesz, ugyanis azt szeretném, ha mindenki értené, miről szól. A témáját tekintve azt mondhatom, hogy a spiritualitásról szól, én nagyon hiszek ezekben a dolgokban, sőt továbbmegyek: eszerint élem az életemet.

Bozsek Márk
Bozsek Márk

S hogy mi történt a többiekkel? Nemrég a győztes Danics Dóra, Szabó Ádám, Krasznai Tünde és a ByTheWay zenekar is elárulta a Nők Lapja Cafénak, milyen irányt vett a karrierje.

Szabó Zsófi a Mokkában mesélt arról, hogy sikerült félretennie magánélete nehézségeit a munkája során. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top