Sztárok

Megbánta döntését Kökény Attila

Már több ízben foglalkoztunk a "tehetségkutatós átok" témakörével, egészen pontosan azzal, hogy vajon sikeres lehet-e hosszú távon egy ilyen jellegű műsorban feltűnt előadó. A tapasztalat az, hogy a legtöbbek képzeletbeli csillaga – néhány hónapon belül – leáldozik, de azért szép számmal akadnak olyanok is, akik sikeresen megmenekültek a süllyesztőtől.

A Megasztár 5. felfedezettje, Kökény Attila szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a naptára máig tele van fellépésekkel. “Munka, munka és munka” – mondta, amikor arról kérdeztem, mivel tölti a nyarat. “Folyamatosak a fellépések, közben készítem a nagylemezt, mindemellett próbálok az augusztusi nagy koncertemre, ahol egy szimfonikus zenekarral lépek majd színpadra. A nyaralás idén kilőve, télen talán lesz néhány nap, amikor el tudok szabadulni, de az is meglehet, hogy ebben az évben egyáltalán nem megyünk pihenni a családommal” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Attila.

Kökény Attila Gáspár Laci társaságában múlatta az időt az egyik üdítőmárka rendezvényén
Kökény Attila Gáspár Laci társaságában múlatta az időt az egyik üdítőmárka rendezvényén

Az énekes lapunknak azt is elárulta, hogy nagy tervei vannak a közeljövőre nézve: “jövőre elindulok az Eurovíziós Dalfesztiválon, már készítjük a dalt, amelynek érdekessége, hogy nem magyar dalszövegű lesz.” Ki tudja, miért (talán Kállay-Saunders sikere miatt?!), de egyre többen szeretnék megmérettetni magukat nemzetközi szinten is: a minap Tolvai Reni is arról mesélt nekünk, hogy jövőre biztosan elindul az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Visszatérve Attilára: végezetül elárulta, hogy – bár nagy megtiszteltetésnek érezné – nem valószínű, hogy igent mondana valamely tehetségkutatóban való zsűrizésre, de természetesen a popszakmában képzeli el a jövőjét. Mint mondta: az éneklés az a dolog, amelyhez igazán ért. “Azok után, ami a büfémmel történt, egy életre kiábrándultam a vállalkozósdiból. Nagyon elegem lett belőle, ha tudtam volna, hogy ennyi nehézséggel jár, bele sem kezdtem volna.”

Emlékszel még a Linda-sorozat sztárjára? Görbe Nóra közel a hatvanhoz is megdöbbentően jó formában van. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top