Sztárok

Négy meglepetéssel köszöntjük a 33 éves Ördög Nórát

Mégis mivel köszönthetnénk Ördög Nórát a 33. születésnapján? Egyértelműen kell valami jövőbe mutató. Ezután jöhet valami új, vagyis olyan, aminek köze van a Rising Starhoz, melynek ő lesz a műsorvezetője. Majd valami változatos, és végül valami nosztalgikus. Boldog születésnapot kívánunk a kétszeres édesanyának, a TV2 új műsorvezetőjének!

 Valami a jövőre

 Megkértük Székelyhidi Ágnest, hogy készítse el Ördög Nóra éves horoszkópját.

Az éves horoszkóp születésnaptól születésnapig tart. Vagyis Ördög Nóra esetében 2014. szeptember 8-tól 2015. szeptember 7-ig. Ugyanis 2015. szeptember 8-án már az új évet kezdi.
Ez az év külső-belső megújulásról fog szólni. Az éves horoszkópban a Plútó az aszcendensen gyökeres változásokat szimbolizál. Valószínűleg Nóra új stílussal, új színekkel fogja meglepni a nézőket. Ezt nem rá adják, hanem ő maga kezdeményezi, igényli. Eközben az ízlése, szokásai is megváltozhatnak. Lehet, hogy más ízeket, más illatokat fog megkedvelni.
A karrier területén két bolygó áll. Eszerint két vasat tart a tűzben. Mindkét bolygó hihetetlen erős. Ez azt jelenti, hogy mindkét téma a szívügye, mindkettőt elkötelezetten, szó szerint szívvel-lélekkel teszi. A két bolygó közül az egyik a Szaturnusz, ami az aszcendens uralkodó bolygója. Komolyság, ambíció, kitartás, szorgalom összeérik a következő 12 hónapban. A másik bolygó a Mars, ami a céltudatosságot, az akaraterőt, a tettvágyat és a bátorságot szimbolizálja. A két bolygó együttes hatása megérdemelt sikereket garantál Nóra számára. Ezt most is Bak aszcendensűhöz híven visszafogottan és méltóságteljes hűvösséggel fogadja.
Mindezen lágyít az anyaság. Ebben az évben a gyerekeket jelölő bolygó a Vénusz. Ez végtelen szeretetről, de nem esztelen kényeztetésről árulkodik. Józanul, következetesen, felhajtásmentes természetességgel neveli imádott gyermekeit. Óriási szervezéssel mindenhol jelen tud lenni. Bár a Vénusz–Hold szembenállás azt is mutatja, hogy olykor elégedetlen lesz azzal, amit nyújtani képes. Pedig nem kéne. Remélhetőleg már eljutott az önismeretnek arra fokára, amikor nem titok saját maga számára, hogy sosem lesz tökéletesen elégedett magával. Ez nem maximalizmus és nem önbizalomhiány, hanem egyfajta motiváció: mindig jobbá és jobbá válni. A bolygók azt is jelzik, hogy a férje hiánytalanul támogatja, aki olykor jó pillanatban tett “kritikájával” kijózanítja, és emlékezteti arra, mi a legfontosabb…

Valami új

Ördög Nóra nemcsak a színpadon, de a táncparketten is otthonosan mozog: a TV2 sztárja tíz éven át táncolt versenyszerűen, így arra gondoltunk, hogy a születésnapja alkalmából egy táncos videóval kedveskedünk neki. A “densz-videóban” feltűnik férje, Nánási Pál, kutyájuk, Pityu, műsorvezetőtársa, Majka, és új kolléganői, Liptai Claudia, valamint Tatár Csilla.

Valami változatos

Mi imádjuk, hogy Nóra nem szívbajos. Vagyis, simán bevállalja, hogy háromcentisre vágatja a haját, csak azért, mert változatosságra vágyik. Egy új telefonos applikációt hívtunk segítségül, ahol leteszteltük, milyen frizura állna jól a Rising Star műsorvezetőjének. Imádnánk, ha a novemberi indulásra vörös hajzuhataggal lepné meg a nézőket.

Ördög Nóra 33

Valami nosztalgikus

Nosztalgiázni mindenki szeret, ráadásul a TV2 új műsorvezetője többször kiemelte, mennyire fontos volt számára, hogy korábbi kenyéradójánál végigjárta a ranglétrát. Mi pedig 7 másodpercre sűrítettünk bele 13 évet. Azért a montázs végén egy új fotó is látható, amely már Nóra TV2-s karrierjét jelképezi.

Ördög Nóra 33

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top