Sztárok

Kembe Sorel ismét kamera elé állt

Kembe Sorel egy időre búcsút mondott a tévézésnek, amikor kiszállt a Jóban Rosszban sorozatból. Most azonban a jó cél érdekében újra kamera elé állt.

Kembe Sorel afrikai és magyar gyermekek megsegítésért ismét részt vett egy forgatáson. A Jóban Rosszban című egykori színésze az Afrikai–Magyar Egyesület 1%-os kampányához adta az arcát, Fábry Sándor, Vujity Tvrtko és Bebe társaságában. A szervezet a hozzájuk érkezett pénzt afrikai gyermekek támogatására fordítja, többek között Etiópiában és Bamakóban. “A régióban nagy szükség van a segítségnyújtásra, és ha ebben egy pici szerepet is tudok vállalni, akkor már megérte. Szerencsére sokan a magukénak érzik a témát, így folyamatosan érkeznek adományok, amelyet a szervezet személyesen visz el Afrikába, így biztosak lehetünk abban, hogy minden a megfelelő helyre kerül” – kezdte Kembe Sorel, akinek nagyon fontos, hogy a Magyarországon, nehéz helyzetben élő gyermekeknek is segítsen. Ezért elvállata a Mosoly Alapítvány , az Oktatás Fejlesztéséért Alapítvány és a Balogh Sándor Alapítvány közös akciójának képviseletét.

A három szervezet közös projektje, hogy segítsenek a fiataloknak nyelvvizsgához jutni. “A statisztikák szerint az ország egyes régióiban kevesebb nyelvvizsgát szereznek a fiatalok, mint máshol. Ez az akció talán növeli majd a nyelvtanulási kedvet. Több országban éltem már rövidebb-huzamosabb ideig, és annak, hogy angolul és franciául szinte tökéletesen beszélek, itthon és külföldön is mindig csak az előnyét láttam.  A mostani kezdeményezés sokat segíthet abban, hogy számukra is kinyíljon a világ!” – tette hozzá Kembe Sorel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top