Sztárok

El sem hiszed, milyen gyönyörű nő Sylvester Stallone lánya

A 68 éves Sylvester Stallone büszkébb már nem is lehetne a középső lányára, aki modellként szeretne dolgozni. Erről pedig a sztár nem akarta lebeszélni.

Sylvester Stallone pontosan tudja, milyen árnyoldalai vannak annak, ha éppen a modellszakmát választja valaki. A feszített munkatempó, az egészségtelen soványság mind köztudottan velejárói a modellszakmának, ahol a lányok sokszor drogokhoz nyúlnak, hogy bírják az iramot. Sylvester Stallone azonban bízik a lányaiban.

Legutóbbi közös képükhöz is csak ennyit írt: “Én a lányommal, Sistine-nel, aki modell akar lenni. Hiszem, hogy képes rá. Amikor a gyerekeim elkápráztatnak másokat, ezért hálás vagyok.”

Sistine ugyan még csak 16 éves, de a vele készült interjúból is kiderül: tisztában van azzal, mi vár rá. “Ismert ember gyereke vagyok, nagyon oda kell figyelnem, hogy mit teszek, különben visszahullik a fejemre minden hibám. Pedig néha csak szeretnék kimozdulni, és elengedni magam anélkül, hogy a legjobb oldalamat mutassam”mondta Sylvester Stallone lánya a Teen Vogue magazinnak, aki elismerte, hogy a családból ő élvezi a legjobban, ha fotózzák.

Stallone képein legtöbbször Sistine-nel látható
Stallone képein legtöbbször Sistine-nel látható

A16 éves Sistine-t modell édesanyja tanítja, hogyan hangsúlyozza az előnyös oldalát, hogyan palástolja el a hátrányait, vagy éppen hogyan kell elegánsan végig menni a kifutón. Jennifer Flavin 18 éve ment hozzá a színészhez, és Stallone kedvéért felhagyott a modellkedéssel.

“Anyutól rengeteget tanultam már gyerekkorom óta, de apu hiába is akarná, hogy színész legyek, mert az nem az én világom” – mesélte Sistine. Stallone és Flavin középső lánya az egyetlen, aki ennyire szeret szerepelni. Scarlet, a legfiatalabb csak 12 éves, de már most látszik rajta, hogy félénkebb a nővéreinél. A 18 éves Sophia megszokta a figyelmet, de ő nem szeret szerepelni.

Stallone lányai 2008-ban és most
Stallone lányai 2008-ban és most

 A modellszakma veszélyeiről azonban tudnának mesélni más sztár szülők. Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, a 19 éves Ireland áprilisban önként vonult be egy rehabilitációs központba, ahol függőségeket és lelkileg meggyötört embereket kezelnek.

Áprilisban Ireland erős gyomorgörcsökkel került kórházba, ahol édesapja minden nap meglátogatta
Áprilisban Ireland erős gyomorgörcsökkel került kórházba, ahol édesapja minden nap meglátogatta

Ireland állítólag súlyos traumákat élt meg az elmúlt évben, és a gyerekkori problémái is felszínre törtek. A szülei drámai elemekkel tarkított válása nem múlt el nyomtalanul, és ez nem adott neki egy stabil hátteret. Márpedig a modellvilágban, azt mondják, csak azok tudnak talpon maradni, akiknek igazán erős az idegzetük, és otthonról is támogatást kapnak.

Peaches Geldof, a híres Sir Bob Geldof lánya tavaly áprilisban halt meg, 25 éves korában. A modellkarriert épített Peaches halálának okát sok rejtély övezte: az öngyilkosságtól a véletlen drogtúladagolásig minden felmerült.

El sem hiszed, milyen gyönyörű nő Sylvester Stallone lánya

Peaches hiába élt egy gazdag család sarjaként, sem a pénz, sem az apja hírneve nem tudta megvédeni őt. Ismerősei szerint a modellvilág kegyetlensége is mélyen megsebezte Peachest.

Szerencsére persze akad rengeteg jó példa is, mint Johnny Depp vagy Cindy Crawford, vagy éppen Sean Penn lánya. Stallone idilli családját elnézve, Sistine-nek komoly esélye van rá, hogy ne a modellszakma árnyoldalait ismerje meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top