nlc.hu
Sztárok
Vége Angelina Jolie és Brad Pitt megszokott életének

Vége Angelina Jolie és Brad Pitt megszokott életének

Megengedhetnék maguknak, hogy az egész család első osztályon utazzon, vagy akár magángéppel repüljenek, de Angelina Jolie és Brad Pitt inkább lemond a luxusról.

Mind a hat Jolie-Pitt gyerek – Maddox 13, Pax 11, Zahara 10, Shiloh 9, Vivienne és Knox 6 éves – elég idős már ahhoz, hogy az egész család kényelmesen utazzon akár a turista osztályon is. Angelina Jolie és Brad Pitt korábban a People magazinnak beszélt arról, hogy nem szeretnék elkapatni a gyerekeiket, igyekeznek minél hétköznapibban nevelni őket, és inkább lemondanak a saját luxusigényeikről.

Nehéz lehet mondjuk a világ legszebb nőjének kikiáltott Angelina Jolie és a világ legszebb férfijának tartott Brad Pitt gyerekének lenni, hiszen állandó figyelmet kapnak. Például, amikor a minap megérkeztek Los Angeles fő repterére. A videóra kattintva is jól látszik: a gyerekek megszokták a figyelmet, mindannyian másképpen kezelik a helyzetet.

A család dél-franciaországi szőlőbirtokán tölti a nyár nagyobb részét, az Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjéről is híres Château Miravalban, ahová pedig hosszú az út. Los Angelesből Párizs érintésével utaztak Nizzába, a francia főváros repterén több mint két órát vártak a fárasztó út után a csatlakozásra, de sem Angelina Jolie, sem Brad Pitt, sem a gyerekek nem tűntek megviseltnek.

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei nagyon fegyelmezetten vonultak végig a reptéren
Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei nagyon fegyelmezetten vonultak végig a reptéren

Mindannyiuk a saját kis csomagját vitte, jól nevelten viselkedtek. De nemcsak a reptéren, hanem a gépen is. A szűkös ülőhelyek miatt sem panaszkodtak, pedig a Daily Mail képsorát elnézve, azért nem lehetett kellemes az út.

Az egész utazás során egyetlen luxus volt, mégpedig az, hogy külön folyosón kísérték a családot a repülőgépig, és előre vették őket a jegyellenőrzésnél, valamint a vámvizsgálatnál.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen az, amikor a hatgyerekes Angleina Jolie és Brad Pitt megérkezik a reptérre.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top