Sztárok

Szuperdögös bikinis fotókkal rázta fel az internetet Lady Gaga

Nemcsak a hazai sztárok, a külföldiek is nagyon örülnek a bikiniszezonnak. Lady Gaga például, tőle nem meglepő módon, egy pikáns fürdőruhában köszöntötte a nyarat.

Azt hinnénk, már kiment a divatból a tanga-bikini, sőt még igazunk is lehet, hiszen Lady Gaga általában nem a klasszikus értelemben vett divatos darabokat részesíti előnyben. Ebből pedig már ki is találhattátok, milyen fürdőruhát viselt a napokban a dögös énekesnő. Igen, Lady Gaga egy sokat mutató bikinit választott tengerparti nyaralásához, amit a Bahamákon tölt. A sztár egy egyszerűnek tűnő fürdőruhában tekergett egyet egy pálmafa körül, és megmutatta, milyen szuperdögös. A képeket pedig Lady Gaga gyorsan ki is posztolta az internetre, így most te is megnézheted őket.

Egyet elölről:

I take a Bahama mama

A photo posted by @ladygaga on

Egyet pedig hátulról:

Work hard, play hard. Work hard again, play harder.

A photo posted by @ladygaga on

A hírességnek egyébként csak pár napja van most bikiniben pihengetni, jelenleg Tony Benett énekessel turnézik. Mikor pedig nem a színpadon van, Lady Gaga akkor sem lazít sokat, nemrég szerepet kapott az American Horror Story új évadában, ami októberben kerül majd képernyőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top