Sztárok

Ezekért a bikinis képekért cikizik a 47 éves Julia Robertset

Mexikói családi vakációján fotózták le Julia Robertset. A háromgyerekes színésznő rengeteg bókot kapott, de azért durva megjegyzésekből sem volt hiány. Szerinted jogosan kritizálják?

Az idén 47 éves Julia Roberts előszeretettel visel kétrészes fürdőruhát. Legutóbb Cabo San Lucasban készültek róla fotók, és szerintem nyugodtan megengedheti magának a bikinit. Főleg ha ebben érzi magát jól, miért is kellene takargatnia a testét?

Ezzel a véleményemmel nem is vagyok egyedül, de meglepett, hogy mennyien kritizálták Julia Roberts alakját. Volt, aki a háromgyerekes színésznőt vízilóhoz hasonlította, de akadtak más megjegyzések is.

http://bolusola.tumblr.com/post/122200191120/julia-roberts-puts-her-bikini-body-on-display

“Ez nem egy bikinibe való test. Tiszta háj!” – írta egy másik hozzászóló. Pedig közel az ötvenhez Julia Roberts alakját sokan elfogadnák. A színésznő saját bevallása szerint már kinőtt abból a korból, amikor a kinézete izgatta a legjobban.

 

Julia Roberts egykor nagyon szégyellős volt, és kifejezetten zavarta, hogy gyakorlatilag az alakja miatt vált ismertté a Micsoda nő! című filmjével, ahol ráadásul testdublőrt alkalmaztak. Roberts később is sokszor alakított belevaló, szexis nőt, és míg a filmvásznon ezzel nincs gondja, a magánéletben sokkal visszahúzódóbb. A kényelmet helyezi a divat elé, és amióta három gyerek anyukája, már inkább a két fia és a lánya köti le minden idejét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top