Sztárok

10 pillanat, amikor cserélnénk a ma 48 éves Julia Robertsszel

Haverkodni George Clooney-val, büntetlenül spagettit enni, és bátornak lenni minden helyzetben – 10 pillanat, amikor szívesen cserélnénk a ma 48 éves Julia Robertsszel.

1. Micsoda nő!-pillanatok

A ma 48 éves Julia Roberts legemlékezetesebb pillanatai között biztosan mindenki első helyen említené a Micsoda nő! című film egyik vagy másik jelenetét, hiszen ma már a legromantikusabb filmek listáján állandó helye van. “Sokkal realisztikusabb vége lett volna” – mesélte Julia Roberts a filmről, amelynek első változata szerint a színésznő karaktere drogos, és végül csak elbúcsúzik Richard Gere-től, majd visszatér az utcára.

11 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

Egyik emlékezetes pillanata a filmnek, amikor Julia Roberts visszamegy abba az üzletbe, ahol lekezelően bántak vele, és kioktatja az eladónőt. Ki nem akart már ilyen elegánsan elégtételt venni egy sérelemért?

Arról nem is beszélve, hogy a szép ékszereknek is nehéz ellenállni. Még akkor is, ha kölcsönbe kapnánk, átélnénk ezt a pillanatot.

20 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

2. Bátornak lenni, mint Erin Brockovich!

A Micsoda nő! című filmmel kezdtünk, de akad itt még olyan produkció, ami emlékezetes. Julia Roberts egyik személyes kedvence is az Erin Brockovich film, és nemcsak azért, mert Oscar-díjat kapott érte. A színésznő élvezi, amikor elesettekért vagy segítségre szorulókért tehet valamit. Az UNICEF nagykövete, és több betegségre is felhívja a figyelmet, valamint szívügye a klímaváltozás témakör.

Amikor ki kell állni egy jó ügy mellett, akkor mindannyiunknak szükségünk lenne egy löket Erin Brockovichra:

3. Lógni Julia Roberts barátaival

Julia Roberts baráti körébe is belecsöppennék egy pillanatra. Még akkor is, ha a színésznő nem rajong Hollywoodért, és inkább egy kis farmon biogazdaságot épített ki magának és a családjának, azért Julia Roberts sztárbarátaival váltanék egy-két szót. Vagy csak egy vicces közös szelfit, ha több nem fér bele:

20 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

4. Együtt forgatni George Clooney-val

De azért George Clooney-val is szívesen szórakoznék egy kicsit, nagyon jó nézni, ahogyan Julia Robertsszel megvan köztük az összhang. Az Ocean’s utolsó részéből kifejezetten hiányzott Julia Roberts karaktere.

20 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

5. Csevegni a legjobb barátjával

De ha már barátokról van szó, akkor Rupert Everett is közel áll a színésznőhöz. Egykor az Álljon meg a nászmenet! című filmben szerepeltek együtt, ott is barátként. Ahogyan az utolsó jelenetben a színész felbukkant, hogy megvigasztalja Julia Robertset, na ezt a pillanatot szívesen kölcsönvennénk. De tényleg csak kölcsön.

6. Nem nézni, hogy mit eszünk, csak élvezni az életet

Viszont hosszan elnyújtanánk az Ízek, imák, szerelmek filmből az olaszországi pillanatot, amikor Julia Roberts lelkiismeret-furdalás nélkül befal egy hatalmas tál spagettit. A színésznő maga is át tudja élni, milyen az, amikor valaki állandóan csak arra figyel, hogy mit és mennyit eszik. “Most már tudom, hogy mindenkinek jár a büntetlen kényeztetés, ettől jobban érzem magam, és végeredményben jobban is nézek ki” mondta Julia Roberts.

20 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

7. Bulizni a barátaival

Julia Roberts a legismertebb színésznő, számtalan híresség akad, aki felnéz rá. Taylor Swift is őt hívta vendégül a koncertjére. Azért kipróbálnánk, milyen érzés egy stadionba bevonulni a színpadra a legnépszerűbb tinisztárral együtt. Persze ez a ma 48 éves Julia Robertsnek nem akkora újdonság, mint nekünk.

10 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

8. Semmitől sem jönnénk zavarba

Ahogyan attól sem jön zavarba, ha félmeztelen férfit lát. De azért ezt a pillanatot is szívesen átélnénk.

10 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

9. Kölcsönvenni a humorérzékét

De Julia Roberts humorérzéke nemcsak a filmekben ilyen jó, ő tényleg ilyen pikírt humorú. Amikor a Jimmy Fallon Show vendégeként a házigazda megdobta egy labdával, és ezt visszanézte, együtt nevettek. Aztán Julia Roberts nem volt rest viszonozni a kedvességet. “Minden mókában benne vagyok. A gyerekeimre rendszeresen ráijesztek, például előugrom a szekrényükből. Ilyenkor olyan jó nézni, hogy mekkorát ugranak. Ha lelassítanánk, szinte repülnének” – magyarázta a színésznő.

10 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel
10 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

10. Ellenállhatatlannak lenni, mint Julia Roberts

Valahogy mindenki megbocsát Julia Robertsnek. Pedig néhányan azért jó okkal voltak mérgesek rá. Például Kiefer Sutherland, akit a színésznő az oltár előtt hagyott faképnél. Talán nem véletlen, hogy a rendezőknek sem volt kérdés: csakis Julia Robertsé lehet az Oltári nő főszerepe, amelyben az esküvőjéről rendszeresen megszökő menyasszonyt alakította. Azért ki lehetne próbálni egyetlen pillanatra, milyen az, amikor Julia Roberts-szerűen ellenállhatatlan valaki:

10 pillanat, amikor cserélnél a ma 48 éves Julia Robertsszel

Biztosan hosszasan lehetne még sorolni, melyik az a pillanat és miért, amikor Julia Roberts bőrébe bújnánk, de most ezekkel ünnepeljük a színésznő születésnapját.

http://loop-change.tumblr.com/post/129466828697/julia-roberts-for-elle-france-august-2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top