Sztárok

Somló Tamás újra kórházba került

Somló Tamás sajnos újra kórházban van. Még az egyik fellépését is le kellett mondania.

Somló Tamást nemrég engedték ki a kórházból. Most azonban le kellett mondania a szombati fellépését Bódy Magdival, mert újra kórházba került. Azt nem tudni, hogy pontosan mi baj van.

“Most nem tudok beszélni, kórházban vagyok. Le kell tennem, most tolnak be a röntgenbe. Nem, nem lépek fel a szombati koncerten. Kérlek, hogy most ne zavarjatok!” – mondta a Borsnak.

Somló Tamásnak korábban több egészségügyi problémával is szembe kellett néznie. 2012-ben derült ki először, hogy komoly betegséggel küzd, de az nem, hogy mivel, arról beszélt, hogy a cukra miatt három-négy havonta eljár kivizsgálásra. Három éve cáfolta a tüdőrákról terjedő pletykákat, viszont elismerte, hogy a bélrendszerében találtak tumort, ami a kezelések hatására eltűnt. “A leleteim szerint jól vagyok. Ami bajom volt, a betegségem már a múlté. Felépültem, jól vagyok fizikailag is, lelkileg is. Már azt a preventív gyógyszert sem kell szed­nem, ami segített talpra állni, lecsengett ez az időszak. Ma már kimondhatom: meggyógyultam!” – mondta korábban.

Somló Tamás újra kórházba került

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top