Sztárok

Durván hullik a haja Tóth Verának

Oké, hogy fogyott, de úgy tűnik, a gyomorműtétnek vannak hátulütői. Tóth Vera elmesélte, hogy miért hullik veszettül a haja, és kiderült, hogy ennek köze van a hirtelen súlyvesztéshez.

Vegyük sorba, hogy Tóth Veráról az utóbbi időben milyen remek hírek jelentek meg, sőt szűkítsük a kört a külsejével kapcsolatos dolgokra:

Az énekesnő szerda reggel a Morning Show-ban vallott arról, hogy gyomorműtétje óta ugyan leadott 30 kilót, de ennek a fogyásnak vannak hátulütői is. Elmondta, hogy a fehérjehiány miatt csomókban hullik a haja, de örül, hogy ez egyáltalán nem látszik rajta.

Fotó: Tóth Vera Facebook
Fotó: Tóth Vera Facebook

“Azért nem látszik, mert sok hajam van, de tény, hogy fehérjeturmixot kellene fogyasztanom. Ezt viszont egyelőre nem bírja a szervezetem, így most sok hallal pótolom a vitaminokat” – mesélte a Kicsi Óriások csapatkapitánya, és azt is hozzátette, hogy a műtét segítségével még legalább 20 kiló fogyás várható – Tóth Vera így összesen 50 kilótól szabadulhat meg.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top