nlc.hu
Sztárok
Kínos és röhejes hiba csúszott Kylie Jenner naptárába

Kínos és röhejes hiba csúszott Kylie Jenner naptárába

Kylie Jenner idén 20 éves lesz, és mi is lehetne minden lány álma még a dupla X előtt, ha nem az, hogy saját naptárt adjon ki?! A Kardashian-klán tagja élt is a lehetőséggel, ám az ő kínos példája bizonyítja, hogy a naptárkészítés nem olyan egyszerű műfaj, mint elsőre gondolnánk.

Napár tekintetben már csak egyetlen aprócska különbség van Kiszel Tünde és Kylie Jenner között. Kalendáriummal ugyanis már mindketten büszkélkedhetnek, ám profizmussal csak a mi Tündénk. Kylie jobban tette volna, ha megereszt egy telefont a magyar naptárveteránnak, mielőtt belevág a projektbe, hiszen a kiadványba végül becsúszott egy nagyon kínos, ám annál viccesebb hiba.

Kylie Jenner vélhetően az egyszerű vásárló taktikájával csak a képeket nézegette meg, mikor kézhez kapta a kész naptárt, így történhetett meg, hogy elsiklott a fölött, hogy a születésnapja rossz dátummal került bele. A kalendárium szerint Kylie Jenner idén augusztus 10-e helyett, 20-án ünnepel. Ám nemcsak neki nem tűnt fel a hiba, hanem senki másnak, aki a projekten dolgozott, ezért az éles szemű rajongóknak kellett felhívniuk rá a figyelmet:

Aggodalomra persze semmi ok, ha Kylie bele is zavarodna, hogy mikor van pontosan a nagy napja, talán akad valaki a Kardashian családban, aki számon tartja. Ha pedig nem, akkor is látszik, hogy a rajongóira mindig számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top