Sztárok

Meglepetésekkel teli iskolakezdés (X)

A gyermekek és szüleik számára az év igazi kezdete ősszel érkezik el, és minden új év számos meglepetést tartogat. Érkeznek vajon új barátok? Lesz közös kirándulás? Sok feladat jut majd otthonra? És mennyi időt tudunk majd együtt tölteni?

A Kinder Meglepetés már több mint négy évtizede Magyarországon is megédesíti a kicsik napjait. Így a mai gyerkőcök közül sokaknak már az anyukája és az apukája is nagy rajongója volt a játékot a Kinder Chocolate ellenállhatatlan ízével kombináló finomságnak. (És tegye fel a kezét az a felnőtt, aki őszintén meri állítani, hogy már sosem kívánna meg egyet…) A kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült tejcsokoládé és a belső tejes réteg alatt pedig ott rejtőzik a kreativitást és képzelőerőt serkentő meglepetés. De vajon mik lapulnak benne szeptembertől?

Idén is rengeteg újdonságra számíthatunk! Megújulnak a minden Kinder Meglepetésben megtalálható alapjátékok, és a mozivászon aktuális szupersztárjaival is összefuthatunk majd minden ötödik termékben. A már jól ismert Kinder Meglepetésben megelevenednek a Gru 3 nyáron bemutatkozott, mókás karakterei. A minyonokkal és társaikkal már jól tudjuk, hogy garantáltak a nevetéstől hangos pillanatok, és ez most sem lesz másképp. A rózsaszín virágos Kinder Meglepetésben pedig a kislányok a kifejezetten nekik szóló alapjátékokon felül a DC-képregények vagány Super Hero Girls csapatától kaphatnak inspirációt és bátorságot ahhoz, hogy valóra válthassák legmerészebb álmaikat is. Hiszen ki más tudná jobban, mint maguk az édesanyák, hogy minden kislány valódi szuperhősnek születik?

 

Szakítsunk időt a vidámságra, és fedezzük fel gyermekeinkkel együtt az új játékokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top