Sztárok

Diszkréció mindenek felett – filmsztárok, akiknek a magánélete szinte láthatatlan

Hollywoodi sztárként nehéz kimaradni a bulvársajtóból, de azért nem is lehetetlen. Az alábbi színészek például maradéktalanul sikeresek a magánéletük védelmében.

A legelvetemültebb realityszereplőket leszámítva egy bizonyos ponton túl minden ismert ember megelégeli, ha a magánéletét a nyilvánosság előtt kell élnie – de ez a bizonyos pont nem ugyanott van mindenkinél. Cristiano Ronaldo például külön bejelentette, hogy első nem béranyától születő gyermeke lány lesz, aztán rögtön a szülőszobából képet is posztolt a boldog családról, a Kardashianok pedig simán elmennek ennél hatszor messzebbre is, más hírességek viszont inkább takargatják a kíváncsi nagyközönség elől a szerelmi vagy a családi életüket. Ennek a kíváncsi nagyközönségnek persze nyilván Ronaldo és Kardashianék magatartása a tetszetősebb, de ha nem az ő fejükkel gondolkodunk, a másik csapatba tartozók diszkréciója azért lényegesen szimpatikusabb, úgyhogy most le is rójuk előttük a tiszteletünket – de persze csak gyorsan, aztán békén hagyjuk őket, ahogy szeretik.

Julia Roberts

Fotó: Getty Images

Állítólag volt viszonya Jason Patrickkel, Liam Neesonnal és Matthew Perryvel is, de nem verte nagydobra egyiket sem, ahogyan az eljegyzését sem Kiefer Sutherlanddel. Meg annak az esküvő előtti felbontását, aztán a Lyle Lovett-tel kötött házasságát és a válásukat, illetve a Benjamin Bratt-tel folytatott kapcsolatát sem – tudjuk hogy megtörtént mind, és kész. Amióta pedig együtt vannak Daniel Moderrel, még a szó legpozitívabb értelmében egyhangú is lett a magánélete, úgyhogy végképp kivonult a bulvárlapok oldalairól.

Anne Hathaway

Fotó: Getty Images

A magánéletét annyira külön tudja választani a karrierjétől, hogy még az sem vetett árnyékot a jó hírére, amikor exét, az ingatlankereskedő Raffaello Follierit letartóztatták csalás vádjával. Mostani párjával, Adam Schulmannel pedig még az esküvőjüket és a gyermekük születését is a lehető legtávolabb tudták tartani a nyilvánosságtól, amiben az a pláne, hogy igazán nem is titkolóztak – inkább elébe mentek a dolognak, és diszkréten épp annyit közöltek mindenről, amennyivel a világ kíváncsiságát kielégítették, de a privát szféra iránti igényüket is kiszolgálták.

Daniel Craig

Fotó: Getty Images

Noha Daniel Craignek sok hosszú kapcsolata és egy házassága is volt, mielőtt összejöttek Rachel Weisszal, ezeket sosem teregette ki a nyilvánosság elé – a színésznővel pedig annyira radar alatt repülnek, hogy New York-i esküvőjükön összesen négy vendég volt jelen, közülük is Craig 18 éves fia volt az egyik, a másik pedig Weisz ötéves lánya. Egyszóval ez sem az a Tom CruiseKatie Holmes-típusú különös kirakatházasság.

Cate Blanchett

Fotó: Getty Images

A mozivászon tündére, Cate Blanchett kereken 20 éve ment hozzá Andrew Upton dráma- és forgatókönyvíróhoz, akivel meglehetősen mozgalmas családi életet élnek, hiszen született három fiuk, majd nemrég örökbe fogadtak egy kislányt is – de erről a világ nagy része még csak nem is tud. Valahogy így kell ezt csinálni, ha az ember sztár létére nem akarja a magánéletét közkinccsé tenni.

Matthew McConaughey

Fotó: getty images

Feltűnt már, hogy az öt legnagyobb ügyeletes szívtipró közé bármikor beférő Matthew McConaughey szerelmi élete szinte sosem téma? Az ok egyszerű: a színész családi háttere több mint stabil, mióta 2006-ban megismerkedtek a brazil modellel, Camila Alvesszel, akivel három gyerekük is született. Ahogyan közéjük sem állhat, úgy különösebben körülöttük sem legyeskedhet senki, mert ők jobban érzik magukat a háttérben.

Emma Stone

Fotó: Getty Images

Andrew Garfielddal folytatott viszonyukra mindenki ugrott – volna, ha hagyják, ők viszont nem akartak beszélni róla. Emma Stone pedig azóta is tartja magát ehhez az elvhez, hogy szakítottak: egyszerűen nem mond semmit a magánéletéről, sőt most már nem is mutogatja, így aztán csak piszok szemcsés fotókról és pletykákból lehet sejteni, hogy a Saturday Night Live írójával, Dave McCaryvel járnak. Azért mindezt a legjobban fizetett hollywoodi színésznőként abszolválni nem kis mutatvány.

Matt Damon

Fotó: Getty Images

Matt Damon azok közé a hírességek közé tartozik, akik cicababák helyett valódi nőt választottak, és ennek megfelelően is éli a magánéletét: takargatni ugyan nem szokta a megismerkedésük idején bárpultosként dolgozó Luciana Barrosót, de nem is a paparazzóknak élnek három közös lányukkal, Isabellával, Giával és Stellával, és a nő egy korábbi kapcsolatából született Alexiával. A bulvár pedig meg is érti, hogy ez nem az a család, vagyis azért nem lehetetlen elérni ezt sem.

Meryl Streep

Fotó: Getty Images

Az átváltozóművész Meryl Streep a rák miatt veszítette el első partnerét, John Cazalét, és bevallottan soha nem tette túl magát a tragédián, de már hat hónappal később hozzáment Don Gummer szobrászművészhez, és csaknem negyven éve együtt is van vele, sőt négy gyerekük is született. Egyszóval a története igazi aranybánya a bulvárnak – csak épp soha nem hagyta, hogy az illetéktelenek túl mélyre ássanak benne: a hangsúly mindig a pályafutásán, az alakításain és azokon a közügyeken volt, amelyeket fontosnak tartott, így (egyik életrajzíróját idézve) meglehetősen normális maradt a magánélete ahhoz képest, hogy mekkora sztár.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top