Sztárok

Kabát Péteré úgy áll, ahogy egy fának kell, itt a fotó

A tegnapi Celeb vagyok, ments ki innen! adásból több emlékezetes pillanat is akadt. Az egyik ilyen Kabát Petinek köszönhető, akit valami olyan dolog foglalkoztatott, amire nem számítottunk.

Üzenhettek az otthoniaknak a Celeb vagyok, ment ki innen! szereplői, sokan elcsukló hangon beszéltek, Alexa hosszan, sírva tudta csak előadni a gondolatait. Kabát Peti viszont nem tartozott azok közé, azok szabadjára engedték az érzelmeiket, jól tartotta magát. Miután vett egy nagy levegőt, ezt a kis monológot mondta végig:

Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői üzenhettek haza, Kabát Peti is meghatódott a végén, látszott rajta

Drágám! Nagyon-nagyon szeretlek, nagyon-nagyon hiányzol. Mindennap rád gondolok, ez nagyon sok erőt ad nekem, úgyhogy ne izguljál, jól érzem magam, egy nagyon jó csapatban vagyok, és tényleg felszabadultan érzem magam. A mandarinfát azt öntözzed, ne felejtsd el, nehogy kiszáradjon, és már nemsokára találkozunk és újra együtt lehetünk. Addig is vigyázz magadra, ölellek, nagyon szeretlek, és csókollak. Anyu, apu, nagyon hiányoztok, de már nemsokára találkozunk, csók.

Nem is volt önmagában szórakoztató, még csak az sem volt a legjobb rész, amikor Puskás Petit egy paródiára ihlette néhány celeb üzenete. Tegnap Kiss Ramóna vitte a prímet, akinek leginkább Kabát egy mondata ütötte meg a fülét, és nem is ment el mellette szó nélkül.

Kiss Ramóna egyre jobb a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjeként

„Adri, én is üzennék neked valamit. Könyörgöm, küldd el a fényképet a mandarinfáról, ha még életben van, hogy meg tudjuk mutatni Kabátnak, és megnyugodjon a lelke. Igazán érzelmes videót küldött neked.”

Az élő adás ideje alatt Kabát menyasszonya, Róka Adrienne nem teljesítette Rami kívánságát, de amikor a kiesőt bejelentették, a focistának jelezte, hogy a mandarinfa ügyében nyomoznak, aminek Peti nagyon örült, és várta a híreket.

Mielőtt Kabát dzsungeles nőügyei után most az jönne, hogy még a mandarinfa is előbbre való neki, mint a menyasszonya, szólunk, hogy az azért nem. 

Itt az erről szóló beszélgetés: 

  • „Tudjuk, hogy nagyon aggódsz a mandarinfádért, talán jobban, mint Adrienne-ért…” – mondta Rami.
  • „Nem, ez nem igaz” – szögezte  le Kabát.

Adrienne pedig időközben feltöltötte a kért fotót, szóval, aggodalomra semmi ok.

Róka Adrienne elküldte, hogyan áll Kabát Peti fája – a Celeb vagyok, ments ki innen! nyugodtan folytatódhat a focistának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top